Предстоящата зима може да е началото на нова фаза при

...
Предстоящата зима може да е началото на нова фаза при
Коментари Харесай

Енергийната криза връща повече хора в офиса

Предстоящата зима може да е началото на нова фаза при към този момент трансформиралата се в всеобща европейска процедура отдалечена работа. Причината: внезапно възходящите сметки за сила.

Колкото до новата фаза, тя ще е по-масово завръщане в офисите. Това демонстрира изследване на правителствената HR организация CIPD.

Според специалистите по човешки запаси, вероятността за работа в офиса може да стане по-привлекателна от всеки път за доста хора в Европа, които се пробват да понижат разноските за ръководство на дома си, даже в случай че до момента са били щастливи да работят най-вече или напълно от у дома.

Тази прогноза идва на фона на продължаващите опасения по отношение на високите разноски за живот на Стария континент и за това по какъв начин бизнесът се възвръща от пандемията.

Според от ден на ден специалисти е допустимо да преглеждаме обстановка, в която от ден на ден чиновници желаят да прекарват от ден на ден повече време в офиса, с цел да ръководят по-добре домашните си разноски за сила. Което ще е добре за тях, изключително през зимата.

И въпреки всичко, HR експертите поучават работодателите да бъдат допустимо най-гъвкави с политиките си за отдалечена работа и да дадат приоритет на благосъстоянието на своите чиновници.
 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР