Предстоящата сватба на принц Хари с американската актриса Меган Маркъл

...
Предстоящата сватба на принц Хари с американската актриса Меган Маркъл
Коментари Харесай

Колко ще стане общото богатство на Хари и Меган след сватбата им?

Предстоящата женитба на принц Хари с американската актриса Меган Маркъл е най-чаканото светско събитие на годината. Двойката се срещна на среща, проведена от обща другарка, и се сгоди единствено 15 месеца по-късно.

Един аспект от връзката им обаче наподобява малко комплициран, а точно - общите финанси.

По данни на Money персоналното благосъстояние на Меган Маркъл е към 5 млн. $. Тя го е проработила най-много с ролята си в хитовия сериал " Костюмари ", където е печелила по 50 000 $ на епизод.

Част от финансите на кралското семейство пък не се афишират обществено, само че се счита, че благосъстоянието на принц Хари е към 25 млн. $. Освен от фонда си за прехрана, той има и великодушна сума, завещана му от майка му принцеса Даяна. Самият принц е получавал и заплата за времето, което е прекарал в английските военновъздушни сили - към 50 000 $ на година.

Какво ще се случи, когато се оженят?

Сватбата на Хари и Меган е на 19 май. След нея обаче двойката може да се окаже в заплетена данъчна обстановка. Състоянието им ще се сплоти, само че Меган ще продължи да бъде американски жител най-малко още три години, защото по закон може да стартира процеса по придобиване на английско поданство чак след този интервал.

Това значи, че в продължение на три години Меган ще би трябвало да заплаща налози и в Съединени американски щати, където те са много високи. А при обединяването на парите ѝ с тези на Хари, на процедура неговите също ще бъдат облагани солено.

Възможно е и двойката да реши да не сплотява благосъстоянието си и в случай че Меган няма спомагателни, нови приходи, няма да има потребност да заявява нищо в Съединени американски щати и парите на Хари ще си останат непокътнати.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР