Предстоящата седмица ще бъде възможно най-емоционална, защото започва с Пълнолуние

...
Предстоящата седмица ще бъде възможно най-емоционална, защото започва с Пълнолуние
Коментари Харесай

Тест: Изберете карта Таро и вижте какво ви очаква в кариерата и любовта от 31 юли до 6 август

Предстоящата седмица ще бъде допустимо най-емоционална, тъй като стартира с Пълнолуние във Водолей в квадрат с Юпитер, което постоянно дава невероятни финансови упоритости. Това значи, че доста хора ще вземат решения, учредени на желанието им да " живеят по-добре ". В една връзка това може да значи огромно предпочитание за успокоение в двойката, в работата - да получавате удобна сума, в всекидневието - да имате огромна и добре изглеждаща къща. Водени от такива потребности, всички ние ще се замислим по какъв начин нашите проекти и фантазии се отразяват на настоящето положение на нещата.

Пълнолунието във Водолей е отговорно за вземането на решение за вашето бъдеще, без значение какъв брой патетично може да звучи това. Затова, в случай че някой или нещо в живота ви не дава отговор на проектите ви, евентуално ще го зачеркнете. Например, може трайно да спрете да поддържате връзка с някои хора, просто тъй като сте на разнообразни равнища с тях.

Тази седмица картите Таро демонстрират съвсем всичко с ясно изразена мъжка сила, а ние приказваме за същински мъже, които ще се проявят в живота на всеки човек. Това значи, че от 31 юли до 6 август ще има доста внимание от страна на мъжете, а те ще имат и съдбовно въздействие върху дамите.

Когато Таро раздава толкоз доста сила Ян, седмицата дава обещание да бъде интензивна откъм страсти, усеща и думи - доста неща ще се случат внезапно, уверено, без заяждане. Също по този начин мъжките карти приказват за значимостта на проявлението - вземете живота в свои ръце, не чакайте позволение от Вселената - в случай че желаете нещо тази седмица, би трябвало да го вземете! И по този начин, подготвени ли сте да разберете какво ви е подготвила седмицата? Всичко, което би трябвало да извършите, е да изберете карта таро от показаните по-долу и да видите в галерията какво значи изборът ви:

Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР