Предстоящата седмица от 7 до 13 август ще бъде много

...
Предстоящата седмица от 7 до 13 август ще бъде много
Коментари Харесай

ТЕСТ: Избери карта Таро и виж какво те очаква от 07-ми до 13-ти юли

Предстоящата седмица от 7 до 13 август ще бъде доста ярка още през цялото време - Луната ще навлезе в Овен, където в този момент се намира възелът на бъдещето Раху. Това е първата връзка на Луната с кармичния възел, което значи, че Вселената бързо и стремглаво ще вкара в живота ви нов човек, специалност или някакъв план. Просто наблюдавайте - в понеделник всичко ще стане ясно.

Картите Таро безусловно удостоверяват астропрогнозата - съдейки по подреждането, всички ще имаме сериозен прогрес във всички области на живота! Усещането е, че колодата не просто " приказва ", а основава избрана осцилация на мира и убеденост, че всичко се случва както би трябвало. Почитателите на ар нуво и готиката несъмнено ще харесат Таро на ефирните видения - двата стила са красиво преплетени в илюстрациите, а спомагателните 2 авторски аркани " Източник " и " Създател " ви разрешават да погледнете по-широко на ориста си.

И по този начин, разберете какво ви чака през идната седмица като първо видите 6-те карти таро по-долу. Обърнете внимание на тази, която най-вече притегля вниманието ви в сегашния миг и вижте в галерията какво значи това.

Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР