Предстоящата GeForce вече стана причина за няколко спора, а все

...
Предстоящата GeForce вече стана причина за няколко спора, а все
Коментари Харесай

MSI RTX 3090 Ti ще има 480W TDP и ще иска 1000-ватово захранване? Това сочи нов теч.

Предстоящата GeForce към този момент стана причина за няколко разногласието, а към момента даже нямаме публична дата на стартиране на пазара или целесъобразна цена. Въпреки това новините за 3090 Ti не престават да изтичат и може би заради рисковия темперамент на този артикул, той още веднъж притегли вниманието.

Ретуит на обявата на @wxnod от momomo_us ни предизвести за „неприятно“ приключване на спецификациите на MSI Nvidia GeForce RTX 3090 Ti Suprim X. Ужасът е обвързван с евентуалната консумация на сила на този колос – наподобява, че той се нуждае от половин киловат, когато е подложен на натоварване.

По време на формалното показване на Nvidia GeForce RTX 3090 Ti на ревюто CES 2022, презентацията за жалост беше бедна на спецификации и други детайлности.
Все още се ръководим от изтеклите преди представянето спецификации за най-сигурните предположения
Ако обаче изтеклата информация в Туитър е вярна, картата ще завоюва купата за такава с най-гладен графичен процесор, продавана в миналото на потребителите.

Тук можете да видите хипотетичните цялостни спецификации на GeForce RTX 3090 Ti Suprim X Edition на MSI.

Скрийншотът доста наподобява на същински, като следва стила на продуктовия уеб страница на MSI и няма забележими редакции или небрежни печатни неточности в данните. Като цяло видеокартата наподобява удостоверява предстоящите от нас спецификации за идната версия.

Ако би трябвало да сме изцяло справедливи, цифрата за потреблението на сила (480 W) попада в границите на упованията. Тъй като изстискването на Ampere илюстрира закона за намаляващата възвръщаемост.

Графичният процесор, със своите 10 752 дейни CUDA ядра и работа на периодичност до 1900 MHz в режим Extreme Mode, ще накара тази карта да употребява 480 W при цялостен товар. Интересно е да се види, че равнището на Extreme е единствено с 20 MHz по-високо от това на „Гейминг и спокоен режим“ – 1880 MHz.
Мнозина ще се запитат дали си заслужава. Абсолютните запалянковци на обаче желаят всеки един MHz, с цел да стигнат до ръба.
Друга забавна информация, която виждаме, са тройните 8-пинови конектори за зареждането на този Suprim X дизайн на MSI. Тe ще са задоволителни, с цел да покрият 480 W (3 x 150 W плюс 75 W от PCIe слота), без да стигаме горните предели. Лесно е да се сложи под въпрос това решение. По-новите захранващи конектори с висока компактност, каквито се употребяват в референтните модели на Nvidia, са действителност. Все отново MSI очевидно има своите аргументи да избере по-стария неприветлив вид. Моделът MSI GeForce RTX 3090 Ti Suprim, който не е Ti, употребява същата настройка.

Очакваме спомагателни детайлности за GeForce RTX 3090 Ti непосредствено от Nvidia – преди края на януари. Няма удостоверение на слуховете за закъснение заради хардуерни и софтуерни проблеми. Приемаме, че графикът, избран на единствено преди две седмици, към момента важи.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР