Предстоящата актуализация на iOS 17.1 не решава проблема с произволното

...
Предстоящата актуализация на iOS 17.1 не решава проблема с произволното
Коментари Харесай

iOS 17.1 няма да реши един от най-големите проблеми на iPhone: кой е той?

Предстоящата актуализация на iOS 17.1 не взема решение казуса с случайното изключване на iPhone. MacRumors написа за това.

По-рано съобщихме, че притежателите на някои iPhone след актуализиране до iOS 17 започнаха да виждат странни пропуски в графиката за консумация на батерията. По-късно се оказа, че смарт телефонът случайно се изключва и включва през нощта, заради което не идват известията и алармата не се включва.

Сега стана известно, че iOS 17.1 няма да поправи описания недостатък — най-малко в най-новата бета-версия на тази операционна система. iPhone продължава да се изключва през нощта без предизвестие и без единодушието на притежателя.

Apple към момента не е коментирала този въпрос.

Припомняме, че при започване на месеца в Съединени американски щати беше открит един противен проблем, който се демонстрира в модела iPhone 15 Pro Max. Той се състои в спонтанното изключване на апарата през нощта и неговото включване по-късно. За да установите дали вашият iPhone се е изключвал през нощта, задоволително е при утринното активиране на екрана да обърнете внимание на това, дали ще ви изиска да въведете паролата за отключване. Ако това се случи, то апаратът през нощта се е изключвал или се е рестартирал.

Друг вид за сходна инспекция е да обърнете внимание на графиката за консумация от батерията. Ако забележите спад в графиката, то през това време телефонът е бил изключен.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР