Предстоящата 2019 г. ще бъде доста натоварена за чешкия производител

...
Предстоящата 2019 г. ще бъде доста натоварена за чешкия производител
Коментари Харесай

Skoda Karoq RS се оказа по-мощна от Kodiaq RS

Предстоящата 2019 година ще бъде много натоварена за чешкия производител Skoda. Причината е, че компанията е възнамерявала министър председатели и стартиране на пазара на огромен брой нови и актуализирани модели. Предстои излизането на фейслифт на Superb, който включва и хибридна версия на флагмана, както и старт на серийното произвеждане на новия хечбек Scala. Те ще бъдат последвани от субкомпактният кросоувър Vision X и от напълно електрически Citigo.
Оказва се, че чехите имат още един коз в ръкава – компанията подготмя разширението на спортната си гама RS. Нея в този момент влизат версии на моделите Octavia и Kodiaq, към които ще се причисли и кросоувърът Karoq RS. Той ще получи непрекъснато задвижване на четиите колела и интензивно окачване, а под капака му ще бъде подложен 2,0-литров турбомотор с 4 цилиндъра.


Този елемент ще развива към 300 к.с., което е забележителен удар по по-големия на размери Kodiaq RS, чийто турбодизел с размер 2,0 литра развива 239 к.с. Вярно е, че при дизеловия мотор въртящият момет е много по-висок - 500 Нм против 380 Нм на бензиновата трансформация.
Skoda Karoq RS ще дебютира на автосалона във Франкфурт през есента, до момента в който главните министър председатели на чехите на ревюто през март в Женева ще бъдат кросоувърът Vision X и обновената Superb. Очаква се производството на спортния Karoq да започва при започване на 2020 година, като цените ще бъдат под 40 000 евро.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР