Предстои ви сватба, започнете с булчинската рокля - точно тя

...
Предстои ви сватба, започнете с булчинската рокля - точно тя
Коментари Харесай

Най-новите модни тенденции при булките

Предстои ви женитба, започнете с булчинската рокля - тъкмо тя дефинира тематиката, украсата и всички елементи в декора и облеклото на гостите. Сватбеният ден несъмнено е един от най-важните дни във Вашия живот! Направете го магически, извънреден и паметен. Ние ще ви помогнем, като ви разкрием последните, международни, фешън трендове за 2022г., при булчинските рокли. За тях ще ни споделят експертите от, които са единственият формален вносител на, с основен дизайнер, притежателят - Джъстин Уаршал. Заедно с превъзходният дизайнер Тони Мантел слагат комерсиалната марка Джъстин Александър, като една от най-известните и търсени в промишлеността на сватбената мода. Техните рокли се основават, на база архитектурните закони, което ги разграничава от общоприетите модели и трансформира булките в нежни, неземни и неповторими. Каква е тайната, ще попитате вие? Основната загадка се крие в дизайна на корсета на сватбената рокля. Тя се шие от скиците на истинските викториански модели, създавайки съвършения контур "пясъчен часовник ". Всяка младоженка, в тях, се усещат по този начин, като че ли сватбената рокля е основана особено за нея. Философията на компанията е да се мисли за целия развой, от основаването на рокля, до най-малкия подробност. Използва се 100% органична тъкан, първокласна и мека, фина и приятна на досег. Резултатът е, че сътворяват доста чувствена и прочувствена сватбена рокля. Декоративните детайли са естествени - кристали, полускъпоценни камъни и перли.



Колекцията Signature пролет/лято 2022 година е деликатно завършено посвещение към най -големите балетни танцьори в света и изключителните дами на днешния ден - с вродената им храброст, присъща хубост, мощ на характера и неоспорима прелест. Представяйки безчет изискани кройки, трагични отражения и артистични линии, всяка рокля предлага майсторско ушиване - en pointe couture. Преливаща органза, първокласен непрозрачен сатен и бляскав тюл внасят драматизъм и лекост в придвижването, а обилните бродерии с ръчно шити мъниста, напълно в нови трендове ръкави и свежите деколтета основават неповторимо многообразие. Булчинската им рокля, както всяка прима балерина, споделя своя лична история, без значение дали изобразява сантиментална богиня, гневна кралица или знойна изкусителка, тя е подготвена да заеме централното място.

Колекцията пролет/лято 2022 на Джъстин Александър чества божествената хубост на богинята, отразена в поредност от незабравими рокли, носещи техния емблематичен почерк. Луксозната направа, уравновесената царствена външност и блестящите покрития разрешават на всеки сантиментален дизайн да заблести. Секси детайлите усъвършенстват изисканите силуети, до момента в който богато украсените и впечатляващи детайли са причина всички да обръщат глава след вас. Модните ръкави, отделящите се детайли 2 в 1 и неповторимите дантели дават опция на всяка младоженка да повярва, че в действителност носи в себе си силата на живота. За да изберете мечтаната булчинска рокля се доверете на професионалните консултанти в
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР