Предстои ви почивка на, а не ви остана време да

...
Предстои ви почивка на, а не ви остана време да
Коментари Харесай

За няколко минути на ден можете да постигнете мечтаното тяло

Предстои ви отмора на, а не ви остана време да се стегнете и да влезете в мечтаната форма? Няма проблем - имаме няколко съвета за вас, които може да ви оказват помощ да изглеждате малко по-тонизирани, преди да се отправите към морския бряг.

Ще ви е нужна отдаденост и неизменност, само че тези препоръки могат да ви оказват помощ да достигнете мечтаното тяло.

1. Половин час всеки ден

Опитайте се да спортувате по половин час (или половин час повече) всеки ден. Това са единствено тридесет минути. Освобождаването на тридесет минути в графика ви за извършения всеки ден би трябвало да бъде постижено, нали? Можете да опитате да спортувате заран, преди да отидете на работа или да отидете на фитнес незабавно след работа вечер. По този метод сте завършили или преди да започнете деня си или преди да се отправите към дома си.

2. Работете върху мощ и кардио

Комбинация от силови тренировки и кардио е най-хубавото нещо за вашето тяло. Можете да извършите това като загреете на крос тренажа за 15 минути и по-късно преминете към повдигане на тежести. Нямате карта за фитнес залата? Ето една подготовка, която можете да вършиме вкъщи: започнете със скачане на въже, тичане или jumping jacks и по-късно преминете към лицеви опори, клекове и коремни преси.

3. Мотивирайте се

Хората са доста образно мислещи същества. Така че би трябвало да пресъздавате пред очите си това, което желаете да постигнете. Например, можете да се уверите, че постоянно виждате бикините, в които желаете да влезете. Не ги прибирайте, а ги дръжте на очевидно за вас място, с цел да ви стимулира да работите за това. Ще знаете защо го вършиме и това може да ви помогне да постигнете задачата си.

4. Отървете се от кантара си

Тялото ви ще се промени, когато започнете да спортувате и да обръщате повече внимание на диетата си - това е реалност. Един човек ще смъкна килограми и ще види смяната в цифрата на кантара. Други хора също губят килограми от изгорени мазнини, само че качват килограми в мускулна маса. Това значи, че цифрата на кантара не постоянно ви споделя каквото би трябвало да знаете. Най -доброто нещо е просто да се погледнете в огледалото, с цел да видите дали сте по-тонизирани.

5. Обърнете внимание на диетата си
 Американски доктор: Никога не правете това преди да заспите! Американски доктор: Никога не правете това преди да заспите!
Навикът да се спи без облекла може да е извънредно рисков за личното здраве и за това на други хора, счита американски доктор. Видео...

Това няма да е изненада: в случай че желаете да отслабнете или да станете по-тонизирани, ще би трябвало да обърнете внимание на диетата си. Няколко неща, които би трябвало да имате поради, са:

- Яжте повече зеленчуци и по-малко плодове. По-добре е да хапнете морков, в сравнение с ябълка. Плодовете са потребни, само че съдържат плодова захар и надлежно – повече калории.

- Пийте вода и (билкови) чайове вместо плодови сокове, газирани питиета и алкохол. Плодовите сокове може да наподобяват здравословни, само че съдържат доста захари.

- Ограничете приема на въглехидрати до един път на ден. Не яжте самун по време на закуска и обяд и не яжте паста вечерта.

- Заложете на здравословни закуски. Не яжте единствено три „ огромни “ ястия, а закусвайте (здравословно) сред тях.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР