Предстои създаването на още една група от Силите за специални

...
Предстои създаването на още една група от Силите за специални
Коментари Харесай

Каракачанов: Предстои създаването на още една група за специални операции


Предстои основаването на още една група от Силите за специфични интервенции в София, разгласи в събота министърът на защитата Красимир Каракачанов след церемонията по връчване на бойното и представителното знаме на Съвместното командване на специфичните интервенции (СКСО) и честване на празника на Гарнизон Пловдив.

По думите му това е акт, който поставя следващия стадий от развиването на нашите Специални сили, почнали от основаването на парашутната тайфа до основаването на СКСО. Министърът добави, че развиването ще продължи със основаването на още една група от Специалните сили в София, съобщи Българска телеграфна агенция.

Премиерът Бойко Борисов персонално връчи знамето на командира на СКСО генерал-майор Явор Матеев и поздрави всички военнослужещи от гарнизон Пловдив с думите:

" Здравейте, парашутисти! Поздравявам ви по случай връчването на бойното и представителното знаме на Съвместното командване на специфичните интервенции ".

Министър Каракачанов пожела на военнослужещите да пазят знамената чисти и неопетнени:
" През последните три години за Българската войска и за Специалните сили бяха положени доста старания и средства, с което до известна степен бе наваксано изгубеното време десетилетия обратно. Убеден съм, че вие ще оправдаете вашия лозунг " Там, където другите не могат ". И не забравяйте един факт, че на никое място по света няма пленено бойно българско знаме ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР