Предстои ремонт на част от тавана на плувния басейн във

...
Предстои ремонт на част от тавана на плувния басейн във
Коментари Харесай

Предстои ремонт на част от тавана на плувния басейн във Враца

Предстои ремонт на част от тавана на плувния басейн във Враца, оповестиха от локалната администрация. Контролът ще бъде осъществен след случай с паднала мазилка от тавана на покрития плувен басейн, а той е разпореден от кмета Калин Каменов. Предстои компрометираната част от покрива да бъде ремонтирана от профилирана компания.
„ През уикенда покритият плувен басейн бе хазаин на съревнование по водна топка и тренировки по скокове. Кондензът е измежду аргументите за отлепване на дребна част от мазилката. Няма потърпевши при случая, а мястото бе обезопасено. Община Враца реагира навреме, като в границите на деня експертите ще преценяват какви  строително-ремонтни действия ще подхващат “, разяснява шефът на Оперативна програма „ Спорт и туризъм “ – Кирил Кирков.
Припомняме, че покритият плувен басейн е измежду главните обекти, който би трябвало да получи финансиране от Плана за възобновяване и резистентност в размер на над 2 млн. лева за повсеместен ремонт. Към момента локалната администрация не разполага с сходни средства, като това е повода да се правят периодически настоящи поправки на оборудването. Успоредно с това със средства от бюджета се прави цялостното възобновяване на детския плувен басейн, който не действа повече от две десетилетия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР