Предстои проверка, която ще установи дали поставените видеокамери на плажа

...
Предстои проверка, която ще установи дали поставените видеокамери на плажа
Коментари Харесай

Проверка ще установи дали видеокамерите на плажа "Делфин" са регистрирани според изискванията

Предстои инспекция, която ще откри дали поставените видеокамери на плажа "Делфин " са регистрирани съгласно условията и дали има табела, която осведоми за тях, както изисква законодателството. Ако наемателят на този плаж не съблюдава отговорностите си, договорът му може да бъде преустановен. Това сподели в Созопол министърът на туризма Николина Ангелкова.

Тя осведоми, че Министерството на туризма и това на културата са почнали взаимна самодейност, която цели да употребява културните центрове отвън страната за реклама на дестинацията България. Министърът напомни, че следва взаимно с бизнеса да бъдат направени балнео- и СПА дестинации, които, комбинирани с към този момент одобрените културно-исторически направления, да станат част от Националния туристически указател, дружно с фестивалите и другите културни събития.

С новите направления ще подпомогнем напъните на локалната власт да разнообрази туристическите предложения и да предлага типичните за района услуги, уточни министър Ангелкова, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР