Предстои поредна битка в парламента - връщането на хартиените бюлетини.

...
Предстои поредна битка в парламента - връщането на хартиените бюлетини.
Коментари Харесай

Страх тресе Иво "Тялото" Мирчев - връщат хартиените бюлетини

Предстои поредна борба в Народното събрание - връщането на хартиените бюлетини. ГЕРБ възнамерява да внесе предложение на Българска социалистическа партия. Това написа във фейсбук депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев, прочут с артистичния си псевдоним " Тялото ".

И разпростира една от най-абсурдните опорки на " умнокрасивитета " - хартията щяла ни върне с цяла демократична ера обратно.

" Предстои поредна борба в Народното събрание - връщането на хартиените бюлетини. ГЕРБ възнамерява да внесе предложение на Българска социалистическа партия. Какъв е казусът? Проблемът е, че хартията ще ни върне с цяла демократична ера обратно. Ще ни върне в епохата на лесния избирателен вземане-даване, в епохата на фалшифицирани изборни протоколи, недействителен и следен избор. Точно с цел да се борим с тези практики, през 2020 година създадохме " Ти броиш” - платформата за почтени и транспарантни избори, в която като покровители и валидатори се включиха над 10 000 доброволци. Явно идва време да обновим активността ѝ ", разяснява той.

 Постът на Иво Мирчев Постът на Иво Мирчев Източник: Скрийншот/Facebook

Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР