Предстои първото лунно затъмнение за годината и то е пълно.

...
Предстои първото лунно затъмнение за годината и то е пълно.
Коментари Харесай

Лунно затъмнение

Предстои първото лунно затъмнение за годината и то е цялостно. То ще се случи на 31-ви януари и в знака на Лъва.

Затъмненията, слънчеви или лунни, са моменти, в които новолунието или пълнолунието за месеца се намират в избрана непосредственост до лунните възли.

Това са спешни моменти и нормално седмицата, в която се случва затъмнението, не е подобаваща за взимане на значими решения и пристъпване към дейности или към нови начинания.

Това е време, в което като с прожектор се осветяват тематики и обстановки, които са стояли по-скрити и в този момент ви се дава опция да ги наблюдавате. Отново прави усещане близостта на Венера до Южния възел и до Слънцето във Водолей, което сочи, че продължава да е настояща тематиката за връзките, която започва преди към две седмици с новолунието в Козирог.

Твърде евентуално е в сегашния интервал да се срещате с хора, с които сте имали връзки в предишното си и сте ги оставили незавършени или неизяснени.

Като по-кризисен миг затъмнението може да ви извади от баланс и да ви вкара в обстановки, в които се постанова да отработвате уроци, през които имате да минавате.

Подходящо през този интервал е да наблюдавате допустимо най- обективно протичащото се, с цел да сте по-късно в положение да вземете най-правилните решения.

Времето е уместно за диети, филтриране, медитации, занимания с йога и всевъзможни практики в тази сфера, които ви притеглят и ви оказват помощ да останете съсредоточени и в положение на покой.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР