Предстои откриването на първия 16+1 Логистичен център и Павилион за

...
Предстои откриването на първия 16+1 Логистичен център и Павилион за
Коментари Харесай

Край Пловдив откриват първи по рода си логистичен център

Предстои откриването на първия " 16+1 Логистичен център и Павилион за електронна търговия със селскостопански и други артикули " в Китай и страните от Централна и Източна Европа /ЦИЕ/. " 16+1 Логистичен център и Павилион за електронна търговия със селскостопански и други артикули " се намира в офис постройката на " Сиенит " в зона " Марица ", част от " Тракия икономическа зона " /ТИЗ/, наоколо до завода на " Сенсата Технолоджис ". 
Церемонията по откриването ще се състои на 24 ноември от 10:00 часа. Ще участват представители на посолствата на страните от ЦИЕ, заместник-министри, представители на Министерство на земеделието, храните и горите /МЗХГ/, регионалният шеф, кметове и заместник-кметове, представители на Центъра за поощряване на съдействието в региона на селското стопанство сред Китай и страните от Централна и Източна Европа (ЦНСССКЦИЕ), ТИЗ, Българо-китайската асоциация за бизнес развиване, както и публични лица от Китай. 
" 16+1 Логистичен център и Павилион за електронна търговия със селскостопански и други артикули " в Китай и страните от ЦИЕ започва в следствие от извършената Среща на министрите на земеделието на Китай и страните от ЦИЕ на 24 август 2017 година в Любляна, Словения.
Центърът за поощряване на съдействието в региона на селското стопанство сред Китай и страните от ЦИЕ, в съдействие с Министерство на земеделието, храните и горите и " Тракия икономическа зона " работи интензивно по построяването на първия "16+1 Логистичен център и Павилион за електронна търговия със селскостопански и други артикули ", който да употребява оборудванията на главните морски пристанища, логистични центрове, хранилища на логистични компании и други обслужващи компании от трети страни в Централна и Източна Европа за поощряване развиването на двустранната и многостранната търговия сред Китай и страните от Централна и Източна Европа.

Проектът "16+1 Логистичен център и Павилион за електронна търговия със селскостопански и други артикули " ще дава огромен брой услуги, като да вземем за пример: ръководство на веригата на доставки, логистични, складови и персонализирани услуги (Supply Chain Management, Logistic, Warehouse and Custom), използването и развиването на 16+1 осведомителна платформа вид В2В, на електронна търговия за интеграция на ресурсите на комерсиалната платформа от вид B2B, B2C и G2B2B2C. Чрез него ще се насърчи взаимноизгодно и стабилно развиване на бизнеса с електронна търговия със селскостопански и други артикули сред Китай и страните от ЦИЕ.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР