Предстои още една операция на 18-годишния младеж, пострадал при нападение

...
Предстои още една операция на 18-годишния младеж, пострадал при нападение
Коментари Харесай

Предстои още 1 операция на наръганото в Стамболийски момче

Предстои още една интервенция на 18-годишния юноша, потърпевш при нахлуване на пияни престъпно проявени в Стамболийски. Това заяви майката на момчето Ненка Момина в „ Тази заран “ по бТВ.

Младежът беше атакуван в сряда пред денонощен магазин след спречкване с двама мъже. При нападението той е бил намушкан в ръката и след това е откаран в болница, където се наложила незабавна интервенция.

„ Има 7 разрязани сухожилия, засегната аорта и пресечен нерв. При интервенцията са възобновени сухожилията, ще последва рехабилитация, само че ще има още една интервенция за възобновяване на нерва “, изясни Ненка Момина.

По думите на бащата на потърпевшото момче Пламен Момин до нападението се е стигнало след опит на сина му да отбрани хора от разпра на двамата престъпно проявени. Час и половина по-късно мъжете намират сина му и влизат в спречкване, като използвали нецензурни думи, а след това се стига и до физическа експанзия. Синът му не е познавал нападателите си. Те са двама братя от ромската махала на града и са известни на полицията. Органите на реда са реагирали стремително след сигнала за нападението и са задържали агресорите.

„ Изплашен е сина ни. Тази контузия остава за цялостен живот. Аз се тормозя дали ще може да се възвърне изцяло ръката му “, сподели Пламен Момин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР