Предстои още един премиерен за България турски сериал, пише Минаха

...
Предстои още един премиерен за България турски сериал, пише Минаха
Коментари Харесай

Хюрем Султан става кралица на нощта

Предстои още един премиерен за България турски сериал , написа Минаха години. Това е завладяващата драма „ Кралица на нощта “. Сериалът се излъчва в Турция от януари до април 2016 година по Стар тв и набрява 15 истински епизода по 120 минути. В основата на поредицата е залегнала легендата, съгласно която Кралицата на нощта е скъпо цвете , което цъфти един път и могат да го видят единствено тези, които са късметлии.

Историята на Селин (Мерием Узерпи) и Картал (Мурат Йълдъръм) стартира тъкмо по този метод – в една нощ. Картал, който е подготвен да се ожени за Есра – дъщерята на осиновителя си Азиз (Уур Полат), среща красивата Селин на бизнес пътешестване и се влюбва в нея от пръв взор. Картал се терзае, защото се усеща задължен на Азиз и по тази причина е дал единодушието си да се ожени за Есра. Какво ще се случи с влюбените Картал и Селин – ще ги събере ли ориста, или ще ги раздели вечно?

Мерием е турско-германска актриса и модел , като измежду известните й функции са облиците на Хюрем Султан в сериала „ Великолепният век “.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР