Предстои огромна седмица за Samsung с корейския технологичен гигант, който

...
Предстои огромна седмица за Samsung с корейския технологичен гигант, който
Коментари Харесай

Собствениците на Samsung Galaxy получиха двудневно телефонно предупреждение - пренебрегването му ще струва скъпо

Предстои голяма седмица за Samsung с корейския софтуерен колос, който се кани да организира едно от известните си Unpacked събития в Сан Хосе, Калифорния. Тази огромна витрина стартира в сряда с нова гама телефони Galaxy S24, която се чака да бъде показана по време на хитовото събитие.

Това двудневно назад преброяване може да звучи вълнуващо, само че може да е неприятна вест, в случай че притежавате по-стар устройство. Експертите предизвестяват, че цената на някои смарт телефони Galaxy може да падне фрапантно, откакто най-новите устройства за диалози на Samsung най-сетне бъдат разкрити на света.

„ Обикновено цената на един смарт телефон стартира да пада след стартирането на по-нов модел. Така че, в случай че желаете да търгувате със своя Samsung, може би е добра концепция да го извършите малко след стартирането на новия Samsung “, обясниха от екипа на 4Gadgets. Не е извънредно нещата да отпаднат скоро след представянето на ново устройство с предходни телефони като S21 и S22, всички понасящи триумф, след...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР