Предстои ново издание на едно от най-големите и авторитетни международни

...
Предстои ново издание на едно от най-големите и авторитетни международни
Коментари Харесай

Много екшън и спиращи дъха двубои – на SENSHI 15 пряко по Bulgaria ON AIR

Предстои ново издание на едно от най-големите и авторитетни интернационалните бойни галавечери на Балканите и в Европа -. е медиен сътрудник на събитието и като подобен още веднъж ще предложи на феновете си опция да проследят онлайн наелектризиращите дуели от арената на бойното шоу. То ще се организира на 18 февруари от 18:30 часа в Двореца на културата и спорта във Варна, а упованията са конфликтите на кръга да приковат вниманието на всички почитатели на бойните спортове в България.

На 18 февруари феновете на Bulgaria ON AIR могат да съпреживеят страстите от залата онлайн и да поддържат своите обичани български бойци. Отново на арената на SENSHI ще излязат европейският WAKO PRO в жанр К-1 първенец " Мистър Шоу " Едуард Алексанян, носителят на купата по муай тай EMC Драгомир Петров, международният KGP и WAKO PRO първенец Атанас Божилов и интерконтиненталният WKF първенец Теодор Христов. Своя дебют ще създадат и европейският първенец по киокушин карате и народен първенец по кикбокс, с 6 победи в ММА, три от които с нокаути Димитър Илиев, както и международният първенец по бойно самбо и народен първенец по битка Мариян Димитров, който прави серия от 10 следващи победи и печели 8 от срещите си с нокаут.

Главната борба за вечерта ще бъде сред италианския първенец Джузепе ди Доминико и един от най-хубавите български бойци Едуард Алексанян.

Сред бойците, които ще вдигнат публиката на крайници, са националният първенец на Румъния по самбо и петкратен победител в SENSHI Флорин Ламбаджу, международният WAKO PRO в жанр К-1 първенец Никола Тодорович от Сърбия, сребърният киокушин медалист от Световно състезание на KWU и от WKF Grand Prix през 2019 година Джо Миахара от Япония, интернационалният първенец по карате киокушин Ейсан Саджед от Нидерландия и други

За победа ще се борят и доста потвърдили се бойци, които за първи път ще показват уменията си на арената на SENSHI. Това са международният WMF Pro-AM първенец по муай тай Марсио де Хесус от Бразилия, международният WAKO Pro и Superkombat първенец Джонатан Майезо от Франция, спечелилият 3-то място на международното шампионата по кикбокс на WAKO Айдин Аслан от Турция, интерконтиненталният първенец Фернандо Мартин от Испания, международният ISKA първенец Майкъл Лопес де Вейга от Франция, европейският първенец в шампионата по Fightsense Маруан Туту от Мароко и други
 Митко Илиев пред ТОПСПОРТ: Публиката на SENSHI 15 да чака бърз нокаут от мен
Митко Илиев пред ТОПСПОРТ: Публиката на SENSHI 15 да чака бърз нокаут от мен

" Готов съм да ступам всеки, който си мисли, че е елементарно да бъдеш войник "

И този път няма да липсва и дамски конфликт. Победителката в шампионатите Rings Superfight и Den Haag Superfight Монтана Артс от Нидерландия и MFC шампионката Дебора Евора от Португалия ще потвърдят, че макар нежната си визия, по нищо не отстъпват на бойците от мъжки пол. Именно техния дуел ще открие SENSHI 15.

Повече детайлности за SENSHI може да откриете на Senshi.com, както и в обществените мрежи на веригата във Фейсбук и Instagram.

15-ото издание на SENSHI се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport, " България Еър ", М Кар Груп - BMW дилър, Rolls-Royce Motor Cars Service и " Св. Св. Константин и Елена Холдинг ".

Медийни сътрудници на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM , националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com , осведомителният портал Kyokushin Кarate News , Fighto.News и Novinata.bg .
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР