Предстои ни първият от общо два мача със Сейнт Патрикс,

...
Предстои ни първият от общо два мача със Сейнт Патрикс,
Коментари Харесай

Илич: Няма да ни е лесно срещу Сейнт Патрикс

" Предстои ни първият от общо два мача със Сейнт Патрикс, несъмнено, че задачата е да продължим в идващия кръг, няма да ни е по никакъв начин елементарно, защото противникът е борбен тим, турнирен, знаят по какъв начин да реализират нужния резултат, тъй че ние би трябвало да бъдем деликатни с тях. Със сигурност това, което демонстрираме в последните мачове, е методът, по който би трябвало да играем, само че към момента има доста неща, които би трябвало да поправяме и да работим върху нашата игра ", съобщи треньорът на ЦСКА Саша Илич преди дуела със Сейнт Патрикс от третия квалификационен кръг на Лига на конференциите, съобщи кореспондент на БГНЕС.

" Червените " посрещат ирландския си противник на Националния стадион " Васил Левски " в четвъртък от 20:00 часа, а Илич разкри за какво отборът е решил да изиска отсрочване на дуела си с Ботев Пловдив през уикенда. " В продължение на 2-3 седмици играем мачове през три дни и ни е нужна една седмица, в която имаме единствено един мач, по тази причина взехме решение да отложим мача с Ботев Пловдив. Надяваме се по този начин да имаме опция да починем и да успеем да отстраним Сейнт Патрикс. За нашия тим беше най-добре да не играем една седмица и да можем да се подготвим ".

За дуела със Сейнт Патрикс сръбският експерт сподели: " Сигурно ще употребяват доста статичните положения, ние ще обърнем съществено внимание на това, само че при цялото ми почитание към Сейнт Патрикс, по-важно е по какъв начин ние ще играем. Вече няма предписание за гол на непознат терен, тъй че нямам искания дали първо да сме домакини или посетители, само че в този момент мислим единствено за първия мач, реваншът е чак след седмица. Какъвто и резултат да реализираме на следващия ден, няма гаранция, че ще се класираме за идващия кръг, това е турнирен дуел. Но ние играем на нашия стадион, пред нашата аудитория, ще се опитаме да подходим нападателно, да наложим нашата воля, само че при всички положения след седмица имаме реванш в Ирландия ".

Илич отхвърли да разяснява възможните последващи противници на ЦСКА в шампионата - Базел или Брьондби. " Не желая да прескачам събитията, чакат ни два тежки мача със Сейнт Патрикс. Оптимист съм, само че във футбола няма толкоз огромни разлики сред тимовете ".

Наставникът на " армейците " разкри, че новото попълнение Джонатан Линдсет най-вероятно ще вземе присъединяване в утрешния мач. " Той тренира обикновено, идва от състезание, което е почнало, и няма потребност от специфична физическа подготовка, сигурно ще бъде в проектите за утрешния мач и се надявам, че ще може да ни помогне. Бисмарк, Митков и Папазов няма да са подготвени за мача, Кръстев не е упражнявал 2-3 дни поради удар, дребни проблеми има и Турицов, който е с болки в адуктора ".

Илич разяснява и обстоятелството, че дуела със Сейнт Патрикс ще бъде изгледан онлайн от легендата на българския футбол Христо Стоичков. " Христо Стоичков е в случай че не най-великият, то един от най-великите български футболисти, ще бъда доста щастлив в случай че имам опция да се срещна с него. Със сигурност наличието на подобен огромен футболист на стадиона ще бъде спомагателен подтик, както за футболистите, по този начин и за почитателите ". /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР