Предстои ни дълъг, дълъг път, по който ще го преоткрием

...
Предстои ни дълъг, дълъг път, по който ще го преоткрием
Коментари Харесай

Няма нов агент 007 след Даниел Крейг

" Предстои ни дълъг, дълъг път, по който ще го преоткрием за идната глава, а ние даже още не сме почнали. "

След това изявление, почитателите на 007, най-известния сътрудник в света, ще би трябвало да почакат много време до оповестяването на идващия Джеймс Бонд, оповестява Euronews.

В изявление за The Guardian продуцентът на франчайза Барбара Броколи разкри, че " даже не са почнали " да чертаят новата глава, която включва модернизиране на сюжета. Тя показа, че екипът е наясно, че идващото преобразяване на 007 ще би трябвало да отрази по какъв начин се е трансформирал светът през последните 20 години, откогато Даниел Крейг влезе в ролята.

Актьорът се отдръпна от поредицата след последната част " Смъртта може да изчака " преди две години. За първи път британецът облече смокинга на 007 през 2006 година в пресъздадения франчайз " Казино Роял ". Последваха " Спектър на утехата " (2008), " Скайфол " (2012), " Спектър " (2015) и " Смъртта може да изчака " (2021).

Сега Барбара Броколи резервира безмълвие по отношение на наследника му и акцентира приноса на Крейг за героя.

" Даниел ни даде опция да извлечем прочувствения живот на персонажа, а и тогава светът беше подготвен за това ", изяснява тя, добавяйки, че е желала Крейг " да се концентрира върху това по какъв начин би изглеждал героят на 21-ви век ".

Категорична е, че Джеймс Бонд съществува като артикул на времето. " Връщам се към " Златното око ", когато всички споделиха: " Студената война свърши, стената я няма Бонд е мъртъв, няма потребност от Бонд, светът е в мир, няма злодеи " – и това беше неточност! ", добавя продуцентът.

Франчайзът на Бонд беше продаден на Amazon като част от каталога на MGM през 2021 година, отбелязва Euronews.

" Ние вършим филмите за Бонд за огромния екран и всичко, обвързвано с тях, е предопределено за публиката по целия свят в този формат, тъй че не сме желали да вършим телевизия. ", съобщи Броколи във връзка слуховете, че поредицата ще бъде приспособена и за дребния екран.

Може би ще мине известно време, до момента в който нов филм за Бонд се появи в кината, само че феновете могат да гледат сериала на Amazon 007: Road to a Million идващия месец.

Това ще бъде първата поява на марката " Джеймс Бонд " в малкия екран без сюжет. Водещ е артистът, извършил основната роля на медийния магнат Рой в " Наследници " Брайън Кокс.

Поредицата ще наблюдава девет двойки участници, които ще преминат през физически и психически провокации тук-там, въодушевени от Бонд, състезавайки се за премия от 1 млн. паунда (1,1 млн. евро).



Запитана дали възнамеряват други планове за Джеймс Бонд, Броколи дава отговор: " Концентрираме се върху основаването на пълнометражни филми. Когато стартираме работа по филм за Бонд, той лишава цялото ни внимание за три или четири години, тъй че това е нашият фокус. "

Междувременно, през септември се появиха клюки, че Кристофър Нолан ( " Тъмният рицар ", " Опенхаймер " ) води договаряния да режисира идващия филм за Бонд.

Стачките в Холивуд стопираха всевъзможни договаряния и въпреки че Нолан би бил любимец на почитателите за режисьор, към момента не е ясно дали продуцентите биха се отказали от креативния надзор, който той изисква за всеки собствен план. Самият Нолан към този момент е заявявал, че би било " невероятна привилегия " да режисира филм за Бонд.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР