Предстои ни да одобрим допълнителни 20 млн. лева по бюджета

...
Предстои ни да одобрим допълнителни 20 млн. лева по бюджета
Коментари Харесай

Предлагат 400 лева помощ за отопление

Предстои ни да одобрим спомагателни 20 млн. лв. по бюджета на Министерството на труда и обществената политика за погашение на еднократна финансова помощ за отопление в размер на 400 лв.. Това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев преди началото на днешното държавно съвещание.
 
„ В понеделник внесох за разглеждане в Народното събрание утвърдените от служебното държавно управление планове на закони. В тях са залегнали законодателни промени, свързани с второто заплащане по националния План за възобновяване и резистентност.

В днешното съвещание следва работа по още три закона от този пакет: Закон за противопоставяния на корупцията измежду лица, заемащи висши обществени длъжности; Закон за медиацията; Закон за публичните поръчки “, разгласи министър председателят преди началото на съвещанието.

Как да понижим сметката за отопление през зимата

Правителството е готово и с промени в Закона за публичните поръчки, с които се не разрешава на изпълнителя да превъзлага поръчката, планува се глоба при положение на нарушение на възбраната.
 
„ В дневния ред на днешното съвещание са включени и 10 законопроекта, които имат за цел да подобрят и облекчат живота на българските жители “, уточни още той.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР