Предстои необичаен празник за Българската армия утре. Заради нуждата от

...
Предстои необичаен празник за Българската армия утре. Заради нуждата от
Коментари Харесай

Вместо парад на Гергьовден: Демонстрации на военноморските и военновъздушните сили

Предстои необикновен празник за Българската войска на следващия ден. Заради потребността от обществено разграничаване, тази година няма да се организира обичайният Гергьовденски церемониал.

Вместо това, Българската войска ще означи Деня на храбростта с демонстрации и церемонии на 5 места в страната.
Ген. Мутафчийски: Парад на 6 май няма да има Провеждането на шествие със събиране на хора, както и самата организация няма по какъв начин да се случат по справедливи аргументи, изясни ръководителят на Националния действен щаб
Точно в 10 ч. сутринта президентът и висш главнокомандващ Румен Радев ще насочи одобрение от Гербовата зала на " Дондуков " 2.

Парадът ще стартира 10 минути по-късно - във Велико Търново, в Националния боен университет " Васил Левски ". Там министърът на защитата Красимир Каракачанов ще одобри строй от 250 курсанти, които са били в изолираност.

Следващата локация е Морската гара във Варна. Там бойният флот ще показва преодоляване на кораб-нарушител - с присъединяване на бойни високоскоростни лодки и вертолет " Пантер ".
360 градуса МиГ-29 (ВИДЕО) Сложен пилотаж на изтребителя - фрагменти от кабината на водача
След това събитията ще се пренесат в авиационна база в " Граф Игнатиево " край Пловдив.

Там ще забележим демонстрации с изтребители МиГ-29 и бойни вертолети.

Армейското шоу онлайн ще продължи от полигона Црънча край Пазарджик - където силите за специфични интервенции ще покажат неутрализиране на терористи и освобождение на заложници.

Коронавирусът и България Антикризисният пакет: Управляващите не се схванаха за намаляването на Данък добавена стойност Ученичка с писмо до министър Вълчев: Здравето на възрастните е по-важно от матурите КПП-тата отпадат още тази нощ Мъж получи 10 месеца затвор и 10 хиляди лв. санкция за нарушение на карантината Управляващите избавят летния сезон с ваучери и безвъзмездни плажни такъми (ОБЗОР) След блокадата на ромския квартал в Ямбол: Някои се пробваха да заобиколят КПП-тата Как ще работят тенис кортовете в Бургас? След взрива на инфектирани: Прокуратурата ревизира спазването на ограниченията в обществените домове С полета от Нидерландия: Жените от Хасково са излъгали, че са се прибрали с такси от летището „ Алфа Рисърч “: 79% от компаниите търпят директни или косвени загуби от COVID-19 Пасивна имунизация: Как лекуването с кръвна плазма може да помогне в борбата против COVID-19 Томислав Дончев: Извънредното състояние дава мотив за спекулации Изпитите след XII клас ще са на 1 и 3 юни, а след VII клас – на 15 и 17 юни Починалият във врачанската болница от вкъщи в Гара Орешец е имал доста болести Общините желаят помощ от страната за загубите от изключителното състояние Коалиционният съвет ще разиска проектозакона за противоепидемичните ограничения Министерски съвет утвърди законопроекта за ограниченията след изключителното състояние Кирил Ананиев: И след анулация на изключителното състояние част от ограниченията ще работят Правителството няма да удължава изключителното състояние 1652 са доказаните случаи на COVID-19 у нас
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 1 704 52 80 342 Света 3 687 688 44 417 255 138 1 220 637 Заразени* Нови Починали България 1 704 52 80 Света 3 687 688 44 417 255 138
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР