Предстои най-важната част от сезона за Евертън. След малко повече

...
Предстои най-важната част от сезона за Евертън. След малко повече
Коментари Харесай

Легенда на Ливърпул се заяде с Евертън: Те заслужават съдбата си

Предстои най-важната част от сезона за Евертън. След малко повече от месец, ще разберем дали „ карамелите “ ще запазят елитния си статут във Висшата лига. Освен проблемите на терена, напълно скоро стана ясно, че клубът търпи големи финансови провали, а обстановката в отбора наподобява много притеснителна.

Една от огромните митове на Ливърпул Джейми Карагър намерено атакува тима на Франк Лампард. Според някогашния бранител, Евертън изцяло заслужава своята орис и няма да е по никакъв начин чудно, в случай че съставът изпадне от Висшата лига.

„ Няма какво толкоз да кажа за Евертън. Те сами си направиха всичко. Ръководните фактори и футболистите носят най-голяма виновност за протичащото се, тъй като никой не може да поеме отговорността. Постоянно се приказва за класиране в Европа, за приближаване до топ 4, само че действителността е напълно друга. Струва ми се, че този клуб няма никаква тактика за бъдещето и единствено се сменят мениджъри. Едва ли Рафа Бенитес беше най-големият провинен за слабата форма на тима, с цел да бъде освободен толкоз бързо. Страхувам се малко и за Франк Лампард, тъй като той е първокласен управител и не знам по какъв начин управлението ще се отнесе с него. Изобщо няма да бъде учудващо, в случай че Евертън изпадне. Може би те го заслужават, с цел да видят ясно обстановката и трансформират мисленето си. Едно вероятно присъединяване в чемпиъншип незабавно ще ги смъкна на земята и е допустимо това да е едно ново начало за тях “, разяснява Карагър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР