„Предстои много труден мандат, защото има много натрупани проблеми, които

...
„Предстои много труден мандат, защото има много натрупани проблеми, които
Коментари Харесай

Борис Бонев: Предстои много труден мандат в София

„ Предстои доста сложен мандат, тъй като има доста насъбрани проблеми, които би трябвало да бъдат решавани. Още в първите дни и седмици ще забележим дали залозите на Фандъкова, в случай че тя в последна сметка е спечелилият, са да тръгне по нов път, да ръководи, по друг метод, ще се сбъднат”. Това разяснява бъдещият общински консултант Борис Бонев, явил се като претендент за кмет на София, повдигнат от „ Спаси София”.
Анализатори: Гласувалите за Игнатов и Бонев няма да поддържат Фандъкова и Манолова Нетрадиционният претендент на изборите за София е Борис Бонев, считат Мартин Захариев, Нидал Алгафари и Петър Курумбашев
„ Добър тест ще бъдат измененията, които ще бъдат импортирани за правилника на общинския съвет, целящи повече бистрота, повече присъединяване на жителите. Възнамерявам аз това да направя и да забележим дали ще бъдат подкрепени”, добави той.

Бившият кмет на столицата Стефан Софиянски също се съгласи, че следва сложен мандат.

„ Едно е да влезеш с 400 хиляди, едно е със 100-на хиляди, след една безлична предизборна акция, съгласно мен единствено Бонев приказва внятно, само че като цяло нямаше доста задължения, и конкретика нямаше. Ниско присъединяване, имаше и доста бюлетини „ не поддържам никого”. Това дава ниско самочувствие при старта на новия мандат”, разяснява той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР