Предстои ли Меган и Хари да се разведат? Според източник

...
Предстои ли Меган и Хари да се разведат? Според източник
Коментари Харесай

Има ли разрив между Меган и Хари? Принцът май не живее със семейството си

Предстои ли Меган и Хари да се разведат? Според източник на Radar Online, представен във вторник, 18 юли, двойката е „ на ръба на имплозията “ след месеци на напрежение. Още по-лошо, оповестява се, че най-малкият наследник на Чарлз III е напуснал фамилния дом и обмисля да замине на странствуване.

Последните няколко месеца бяха изключително бурни за семейство Съсекс. Между документалния филм на Netflix и записките на принц Хари двойката за първи път подпали връзките си с кралското семейство. Така херцогът на Съсекс се появи самичък в Уестминстърското абатство на 6 май, с цел да участва на коронацията на Чарлз III и Камила, след което се измъкна няколко минути след края на религиозната гала, с цел да отлети за Калифорния.

Оттогава насам най-малкият наследник на краля е ту в Обединеното кралство, ту отвън него, занимавайки се с юридически въпроси, до момента в който Меган Маркъл е по-дискретна от всеки път, като се изключи една високопоставена поява на пазар в Монтесито.

Но едно нещо е несъмнено: Меган и Хари не са се появявали дружно от доста време, а слуховете за напрежение са по-силни от всеки път.

През май английската преса заяви за възходящ раздор сред Съсекс и заприказва за бракоразвод.

Мрачното бъдеще на двойката още веднъж се поддържа от информация от уеб страницата Radar Online, където източник твърди, че принц Хари към този момент е напуснал фамилния дом в Монтесито: „ Те се пробват да схванат какво ги е блъснало. Хари не принадлежи на вулгарния свят на Меган в Тинсълтаун, той се пробва да откри себе си “, споделя източникът.

„ Съсекс “ са подложени и на голям финансов напън, с цел да финансират разточителния си калифорнийски метод на живот, в това число имението си на стойност 14 млн. $ и големите разноски за защита. Този стрес, комбиниран с прочувствените им проблеми, евентуално е трансформирал живота им в пъкъл “, добавя тя.

Както се предполагаше през последните седмици, принц Хари прави всичко допустимо, с цел да се отдалечи от фамилния дом и да отдели известно време за размисъл. Той даже може да отлети самичък до Африка, както по работа, по този начин и с цел да си прочисти главата.

„ Надявам се, че времето, което ще отделят, освен това на разнообразни континенти, ще им помогне да намерят това, от което се нуждаят, с цел да продължат напред “, заключава този непосредствен до случая източник.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР