Предстои кулминацията на най-стария голф турнир в света. В 11:00

...
Предстои кулминацията на най-стария голф турнир в света. В 11:00
Коментари Харесай

Време е за кулминацията на The Open! Ховланд и Макелрой стартират последния ден като лидери

Предстои кулминационната точка на най-стария голф шампионат в света. В 11:00 часа започва последният ден от Откритият шампионат за тази година и ще може да го наблюдавате в директно предаване по MAX Sport 4.

Преди началото на днешната стратегия норвежкият гений Виктор Ховланд и Рори Макелрой са водачи с общ резултат от 16 удара под пара след трети ден на шампионата.

Третото място във краткотрайното класиране разделят Камерън Йънг и КАмерън Смит с по 12 удара под пара. След тях с по минус 11 удара са Ким Сай-уу и Скоти Шефлър.

Както е известно, Тайгър Уудс изненадващо завърши присъединяване си на „ The Open “ едвам във втория ден на най-стария шампионат в света на голфа. Американската легенда загатна, че това може би е било последното му присъединяване на "Сейнт Андрюс ". Той приключи с резултат +9, който бе извънредно непълен, с цел да го подреди в Топ 70 и да му обезпечи присъединяване за уикенда, когато ще се изиграят последните два кръга. След несполучливия опит да се класира напред за уикенда, Уудс си потегли от "Сейнт Андрюс " със сълзи на очите и под мощните аплодисменти на публиката.

Sunday awaits at the Old Course
— The Open (@TheOpen)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР