Предстои една от най-силните и значими седмици. Това е седмицата,

...
Предстои една от най-силните и значими седмици. Това е седмицата,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 12 до 19 април

Предстои една от най-силните и значими седмици. Това е седмицата, в която всяко деяние в посока на нещо ново, друго ще дава резултат в един по-дългосрочен аспект. Седмица на интензивността, смелостта, действието, новаторството и водачеството, съществена промяна на посоката. Седмица, в която градусът на обществената интензивност се покачва.

Водещото събитие, което ще дефинира главната тенденция освен през седмицата, а за един интервал с интензивност от 6 месеца е новолунието в знака Овен на 12 април. Това е новолунието, което слага началото на шестмесечен интервал на интензивно деяние. Овенът е знак на водачеството, лидер, първият знак на действието. Седмицата е подобаваща за започване на всяка нова активност, за пускане на планове и инициативи, за нови решения. Животът се разсънва и задейства още веднъж. Общата енергетика задвижва и изисква съществена смяна.

Ентусиазмът, силата, желанието за интензивно деяние, за нещо ново последователно ще се усилват. В продължение на две седмици можем да сложим едно ново начало, съобразено с фантазиите и задачите ни. Общата енергетика ни подтиква към разпоредителност, храброст, нужда от другарство и сливане на напъните. Съвкупността от звездни аспектации през интервала се усилва от директното придвижване на планетите. Посоката, която ще зададем в този момент, допълнена с подобаващи дейности, ще подсигурява положителни условия и резултати през цялата  година.

ОВЕН

Седмицата стартира с блестящо събитие - Новолуние в знака Овен, което в най-голяма степен ще окаже позитивно въздействие върху вашия живот. В продължение на две седмици ще имате опцията да въздействате, създавате и организирате живота си по нов метод. Новото начало, което ще поставите в този момент, ще дефинира трендовете на събитията през цялата 2021г. Енергията, която усещате, импулсът и желанието ви за деяние са мощни. Сега е моментът да вложите своята пристрастеност и капацитет в това, което е значимо за вас. Темите могат да бъдат най-различни - от нови планове, контракти, активност, нов бизнес до основаване на нови партньорства. Събитията от предходната година задействаха процеси на смяна и преподреждане на целите ви. Съобразете дейностите си с тях, вярната тактика, търпението и качествата, които имате, ще ви обезпечат позитивните резултати. Всеки план, обвързван с водачество и самодейност е сполучлив. Моментът е подобаващ да обновите активността си посредством нови, авангардни технологии, истински хрумвания. Седмицата дава удобни вероятности /които ще продължат през целия месец/ за водене на диалози, договаряния, подписване на контракти, пътувания и нови запознанства. Венера, планетата на парите и любовта е към момента във вашия знак. Късметът и щастието са на ваша страна. 

ТЕЛЕЦ

Новолунието в Овен дава опция за пускане на нови действия и планове, само че някои от вас се нуждаят от още време за подготовка. Седмицата е извънредно удобна за тези от вас, които работят с задгранични компании.  Отговорностите и уговорките, свързани с работни процеси се усилват. Натоварването и напрежението е придружено с готовност за смяна най-много на равнище взаимоотношение с работен колектив, професионални връзки, взаимоотношения с шефове и сътрудници. Новолунието в Овен ще задейства процеси, за които имате подготвеност, а при други условия то ще ви сложи на кръстопът, на който е належащо да усетите и изберете посоката. Желанието ви за смяна се усилва, неналичието на самообладание също. Водеща остава тематиката за финансовата ви непоклатимост. Добре планирайте своите разноски, не прекалявайте с покупките най-малко доникъде на месеца. Инвестирайте задоволително време във отмора, както и във време за членовете на вашето семейство. Приемете времето до новолунието в Телец, което е на 11-ти май като тип подготовка за слагане на сполучлив старт в съответните посоки.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата стартира с едно мощно и за доста представители на вашия знак сполучливо новолуние. То ви дава невероятната опция да се ангажирате със пускане на планове и осъществяване на вашите най-смели фантазии. Имате силата, импулса и волята за смяна. Марс, планетата на действието към момента е във вашия знак, а в комбиниране с новолунието в Овен вероятностите за деяние пред вас са неограничени. Това, което започнете, ще зададе главната линия освен за годината, само че и за един по-дълъг интервал. Използвайте приливната вълна като я вложите в подобаваща активност. Активира се мощен  период, през който можете да повлияете в оптималната степен в посока одобряване на престижа ви  в колектив, да заемете лидерски позиции или да заздравите значими за вас връзки. Взаимодействайте, преговаряйте и договаряйте. Получавате поддръжка от другари, съидейници, настойници.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР