Предстои да започне ремонт на врачанската спортна зала„Вестител“. Близо 20

...
Предстои да започне ремонт на врачанската спортна зала„Вестител“. Близо 20
Коментари Харесай

След 20 години чакане зала във Враца ще бъде ремонтирана

Предстои да стартира ремонт на врачанската спортна зала„ Вестител “. Близо 20 години се очакваше реконструкцията,която да сътвори естествени условия за подготвителна работа на спортистите от клуб „ Ботев 93 “. Добрата вест пристигна от Община Враца, чието предложение за замяна на дограмата по план „ Красива България “ е утвърдено. Сумата за ремонта и замяна е на стойност 118 177 лв..
Ще бъдат отстранени до момента съществуващите и атрофирали от времето железна дограма, прозорците и витрините на залата, като ще се заменят с PVC. По този метод ще се поддържа естествена температура и ще бъдат сведени до мин. разноските за отопление. В рамките на плана се планува и ремонт на сектори по фасадата.
Младите врачански спортисти заемат призови места в национални и интернационалните шампионати и заслужават да упражняват в усъвършенствана база. Обновяването на инфраструктурата, основаване на естетически приятна и функционална среда за образование и тренировки, ще докара и до увеличение спортните достижения на локалния тим.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР