Предстои да видим. Така лаконично отговори на въпрос дали ще

...
Предстои да видим. Така лаконично отговори на въпрос дали ще
Коментари Харесай

Лена Бориславова не казва ще се кандидатира ли в местната власт

" Предстои да забележим ". Така сбито отговори на въпрос дали ще бъде претендент за властова позиция на локално равнище откакто се отхвърли публично от депутатското си място някогашният към този момент депутат от ПП/ДБ и някогашен консултант на последния постоянен министър председател Кирил Петков Лена Бориславова. Припомняме,

" Това следва се види. По разнообразни аргументи. Но това, което мога да потвърдя, че паралелно с подготовката за локалните избори, нашият екип, изключително сътрудниците, които остават в Народното събрание, ще продължи да работи за съставяне на държавно управление, за приемане на законодателната стратегия, която за нас бе водеща още по време на акцията. И сме доста щастливи от обстоятелството, че това Народно събрание ще успее да проработи ", разяснява тя в коридорите на Народното събрание минути откакто напусна депутатската банка.

" Добрите сили " остават безапелационни - коалиция или съдействие с ГЕРБ под Никаква форма.

" ПП/ДБ имат решение на своите органи, което е доста изрично и разследване от това, което сме дали обещание на нашите гласоподаватели. Но нашият интерес и това, за което работим, е да има работещо държавно управление ", отговори на въпрос на News.bg Бориславова.

" Трудно е да се каже " , избегна тя да направи прогноза какъв брой би траял животът на този парламент, с оглед към този момент безапелационния отвод на ПП/ДБ да колаборира с ГЕРБ и с забързването от страна на президента Радев, най-малко към този момент, във завъртане на рулетката с мандатите.

" Това, което декларирахме доста ясно по време на договарянията е, че за нас няма изискване да сме в ръководещо болшинство, с цел да се борим за законодателните промени, за които настояваме ", не счита някогашният депутат за наложително да има кабинет с присъединяване на " Промяната ", с цел да устоява партията своите ползи тя.

" Явно президентът няма предпочитание да има свободата в по-свободни периоди да излъчи държавно управление . Но когато мандатът пристигна при нас, сигурно ще предложим кабинет ", разяснява Лена Бориславова и темпът на връчване на мандати от страна на президента.
 Лена Бориславова не желае в Народното събрание, а да води акцията на Политическа партия за локалния избор в София
Лена Бориславова не желае в Народното събрание, а да води акцията на Политическа партия за локалния избор в София

ЦИК отхвърли да я заличи от листата с депутати, Георг Георгиев от ГЕРБ е в шок от правната й посредственост

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР