Предстои да се борим за българския футбол. Надявам се да

...
Предстои да се борим за българския футбол. Надявам се да
Коментари Харесай

Стилиян Петров: Нямам представа дали конгресът ще е честен

" Предстои да се борим за българския футбол. Надявам се да съм подготвен за петък. Футболните хора и обществото са ориентирани към Конгреса на 15 март. За нас не е самоцел. Няма да забравим от кое място сме тръгнали и през какво сме минали ", съобщи Стилиян Петров - част от екипа на Димитър Бербатов, който се бори за президентското място в БФС.

" След всичко, което видях последните три години, нямам визия дали конгресът ще е почтен. Определени хора не са си трансформирали навиците. Явно по този начин мислят. Ние се опитваме да вършим верните неща. Футболът е за почитателите.

Всички се надяваме, че БФС са подготвени за Конгреса. Ние сме там да се борим за българския футбол. Надявам се, че ще има ново начало и доста треньори ще имат опцията да пишат нова история с нови идоли ", сподели още Стенли.

" След Конгреса е още по-трудната работа. Проблемите са доста и идват от хората вътре в системата. Да се надяваме, че ще са задоволително смели. Системата би трябвало да работи за българския футбол, а не противоположното. Ние търсим нещо друго ", показа рекордьорът по мачове в националния тим, който е част от екипа на Димитър Бербатов.

" Мога да приказвам от страната на почитател. Обществеността желае нещо друго. Това дали този късмет ще бъде даден на обществеността са клубовете. Ако клубовете не желаят смяната, ще си остане същото. След 10 години ще приказваме за същите проблеми. В момента имат опцията да го изискват и би трябвало да имат и смелостта ", приключи някогашният футболист на Астън Вила.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР