Предстои да преживеем седмица с Вълшебен ден! По-голямата част от

...
Предстои да преживеем седмица с Вълшебен ден! По-голямата част от
Коментари Харесай

Предстои да преживеем седмица с Вълшебен ден!

Предстои да преживеем седмица с Вълшебен ден! По-голямата част от дневните нумерологични аспекти са положителни и с положителни благоприятни условия в разнообразни сфери. Ще преживеем от всичко по-малко, само че положитените страсти и шанса ще доминират. Започваме седмицата с опция за новости и ново начало и приключваме с чудо.

Понеделник, 17.09.2018 година = 1 ДПЖ (дневен път на живота)

Дневно предопределение: Ден за прекарване на благополучие, благоденствие и нови запознанства. Дневната нумерологична карта е с въздържан темперамент, затовa по-доброто решение е да проведете диалог, който да ви донесе триумф в бъдеще. Може умерено да се уговаряте или да поставите начало на нещо ново. Денят носи вървеж, опция за издигане, новости и оферти. Направете разходка на открито, измежду природата или в планината. Това ще обнови персоналната ви сила и ще просветли съзнанието ви.

Основна цифрова характерност – 1, 2, 7, 8, 9:

Важно е да огледате детайлите, да спазите уговорките си. Денят задейства предоставяне и приемане на гаранции с цел да има триумф, инспекция на направеното, доста ангажименти, благополучен свършек.

Часова характерност:

00.00 – 6.00 ч. Нещата стартират малко по- малко да се случват.

6.00 – 12.00 ч. – Време за осъществяване на задължения и работа.

12.00 – 18.00 ч. – Направете инспекция на свършеното, уговорете се с сътрудник и гарантирайте договорка.

18.00 – 24.00 ч.-Успешно привършване на деня, съгласно сделките, с чувство за благополучие и хвалба.

Съдбовно предписание: Аз самичък кова ориста си!

Мото: Аз отвоювам нови територии!

Позитивно одобрение: Аз съм благополучен и обичам себе си!

Вторник, 18.09.2018 година = 2 ДПЖ

Дневно предопределение: Ден, в който всичко ще става от втория път, посредством работа и ангажименти. Бъдете деликатни при довеждане докрай на нещата и си подгответе авариен вид, тъй като е прекомерно допустимо първия ви проект да не сработи. През целият ден ще доминират срещи, сделки, осъществяване на диалози, бартерни покупко-продажби.

Основна цифрова характерност – 1, 2, 8, 9

Ако желаете да извършите отговорностите си както би трябвало, ще се наложи персонално да се заемете с работата и да я довършите до край. Информираността ще ви помогне да се справите по-лесно. Може да извършите сполучлива финансова договорка посредством бартер и договаряне на преференциални условия за двете страни.

Часова характериатика: 00.00 – 06.00 ч. – Преживяване на момента до последно.

6.00 – 12.00 ч. - Поработване и дотъкмяване на работата до край. Вниманието се насочва към други неща, разнообразни от това, с което се занимавате сега. Концентрирайте сезащото не може да свършите всичко на куп.

12.00 – 18.00 ч. – Момент за обрисуване на граница, слагане на условия в работата. Всичко ще зависи от втори човек, може да получите отвод или да извършите подобен. Кажете,, Не`` в случай че се постанова и не позволявайте да ви маниполират. Изграждане на философска позиция ще усъвършенства обстановка.

18.00 – 24.00 ч. – Информираността ще ви даде опция за ново начало.

Съдбовно предписание: Взаимопомощ!

Мото: Днес употребявам съзидателните си качества!

Положително одобрение: Уповавам се на житейския развой, който се разпростира, следвайки божествения промисъл!

Сряда, 19.09.2018 година = 3 ДПЖ

Дневно предопределение: Ден предопределен да извършите положителни покупки на техника за дома или офиса, обзавеждане и ремонтна активност. Покупката на мебели и подреждането на къщата ще донесе триумф на вас и фамилията. Денят ще бъде спокоен с опция за намиране, напасване, баланс, вярното и точното. Активира мислене, приключване на започнатото и нареждане на място.

Основна цифрова характерност – 1, 2, 3, 8, 9:

Време е да обърнете внимание на дома си. Денят е специфичен за триумф в нареждане на документи, балансиране и хармонизиране на пространството. Ще съумеете да намерите правилните решения и нещата ще потръгнат. Може да влагате парите си в покупка на мебели и да се вслушате в съвет на различен човек.

Часова характерност:

00.00 - 6.00 ч. - Нещата ще потръгнат, в случай че се захванете сами с тях. В този интервал от деня ще почувствате облекчение, комфорт и баланс.

6.00 - 12.00 ч. - Време за работа и обсъждане на тактики.

12.00 - 18.00 ч. - Може да се възползвате от помощта на втори човек, съобразете се и обсъдете всичко, което желаете да извършите. Бъдете деликатни по отношение на поднесена информация. Има заплаха от двулично държание.

18.00 - 24.00 ч. - Приятна и уютна вечер, в която ще имате опция да откри мир, баланс и естетика.

Съдбовно предписание: Добрите дейности дават добър резултат!

Мото: Излъчвам наслада и я споделям с останалите!

Позитивно одобрение: Обичам живота и му се любувам!

Четвъртък, 20.09.2018 година = 4 ДПЖ

Дневно предопределение: Ден за демонстрация на помощ към други хора. Уговорете се с другар или непосредствен да му окажете подпомагане и помогнете. Психологическото прекарване на личността ще е чувство за неспособност, мъчно справяне с проблем и обстановка, за това взаимопомощта ще е потребна. Пазете себе си и се грижете за тялото, тъй като може да настинете. Намерете нещо, с което да се разнообразите, разходете се и си намерете занятие. Всичко, което се случва ще има за цел персоналното ви осъзнаване.

Основна цифрова характерност - 1, 2, 4, 8, 9 - Ден за справяне с рецесия, щета, боязън. Препоръчва се предварителна защита обвързвана със здраве, щедрост, грижа за себе си, отмора. Хранете се здравословно или започнете здравословен режим на живот. Ако сте неуверени в себе си потърсете помощ и не се отчайвайте. Възможни са счупвания и щета на техника.

Часова характерност:

00.00 - 6.00 ч. - Споделяйте и правете ангажименти с сътрудник.

6.00 - 12.00 ч. - Работете! Проявете просветеност, използвайте мозъка си и довършете започнатото. Така ще си подсигурите положителни следствия в бъдеще.

12.00 - 18.00 ч.- Съобразете се с сътрудник или втори човек и се отдайте на взаимопомощ.

18.00 - 00.00 ч. - Починете си и в случай че се появи нерешителност, оставете момента да отмине и не прибързвайте със изводи, тъй като още от на следващия ден ще мислите по-нов метод.

Съдбовно предписание: Помагам на нуждаещите се!

Мото: Съчувствието е лекуване за душата!

Положително одобрение: Аз се оправям сполучливо с провокациите на деня!

Петък, 21.09.2018 година = 5 ДПЖ

Дневно предопределение: Ден за съблюдаване на реда, закона и разпоредбите. Трудно ще минете сред капките, за това по-добре не се опитвайте. Въпреки това, денят ще е относително спокоен и ще ви даде опция елементарно да се справите с зародила компликация. Ще би трябвало да изпълнявате задания и поети задължения. Благоприятен за пазаруване на техника, мебели, покупки за дом, къща, офис. Може да се явите на изпит или конкурс.

Основна цифрова характерност - 1, 2, 3, 8, 9: Време е за деяние!

Денят ще е обществено деен с благоприятни условия да свършите неща най-малко в три области. Нумерологичната карта задейства наложителни пътувания, инспекции от институции на път, в офиса и на работното място. Спазвайте реда и закона, с цел да не бъдете глобени. Мотивацията за дейностите ви е налагащото в събитията, без значение дали ви се желае или не. Дневният акцент е към фамилията и дома, което ще даде опцията да се покажете пред околните.

Часова характерност:

00.00 - 6.00 ч. - Спокойна нощ, в която се отключва шанс и намиране на комфорт.

6.00 - 12.00 ч. - Работете! Това е времето, в което може да се справите най-лесно с компликациите. Започнете от начало и приключете до дъно.

12.00 - 18.00 ч. - Ще се наложи да се съобразите с нечие мнение. Това може да ви сътвори дискомфорт, само че ще отмине.

18.00 - 00.00 ч. - Направете това, което би трябвало!

Съдбовно предписание: Ключа е в намирането на салдото!

Мото: Спазвам разпоредбите!

Положително одобрение: Аз съм център на положителните прояви!

Събота, 22.09.2018 година = 6 ДПЖ

Дневно предопределение: Ден за обич и увеличаване на възприятията. Копнежа на душата за споделеност, топлина и милувка се усилва, предизвикан от невъзможността за демонстрация. Въпреки настояванията протичащото се ще е на вътрешен проект без опция за външен живот. Не проявявайте непотребна рекламация към колегата си, в този момент не е момента и няма по какъв начин желанието ви да въде задоволено изцяло.

Основна цифрова характерност - 1, 2, 3, 4, 8, 9: Ден предопределен за работа, споразумяване на материалното, игри, преживяване възприятията на вътрешен проект, занимания, злословия, интриги, криене от човек или проблем.

Часова характерност:

00.00 - 6.00 ч. - Дискомфортна и неразбираема нощ, съпроводена със страхове и дисбаланс. Сънливост в утринните часове.

6.00 - 12.00 ч. - Възникване на компликации, които ще изискват демонстрация на труд и мощ.

12.00 - 18.00 ч. – Време за ангажименти в работата и обсъждане на проект Б, ако първият не е сработил.

18.00 - 00.00 ч. - Вечер за изкуство, развлечение, завършения на открито, ваучър, злословия и интриги.

Съдбовно предписание: Безусловната обич лекува всичко!

Мото: Радостта е моят вътрешен врач!

Положително одобрение: Фокусирам силата си в креативен занимания, които ми носят наслада и задоволство!

Неделя, 23.09.2018 година = 7 ДПЖ

Дневно предопределение: Вълшебен ден, който дава на човечеството опция за духовно израстване, развиване в изкуството и интернационалните изяви със международно значение. Дневната нумерологична карта е с деен темперамент, което ще подсигури положителни изяви в доста области. Момента е подобаващ за събори, интернационалните панаири, духовни семинари в чужбина, ангелско благословение, далечни пътувания, онлайн маркетинг и реклама, молебствия за човечеството и планетата. Всичко обвързвано с планини, екология и обществена изява ще бъде повенчано с триумф.

Основна цифрова характерност - 1, 2, 3, 5, 7, 8, 9: Социален ден с интернационална значителност за намиране на новото в света и еволюцията. Всичко положително, което извършите за другите ще ви донесе Божия благосовия. Има положителни условия за приемане на известност, работа в помощ на хората и поуки.

Часова характерност:

00.00 - 6.00 ч. - Намирам си центъра и съм в баланс. В случай че вършиме нещо, ще е тъй като би трябвало да го свършите.

6.00 - 12.00 ч. - Време е за работа, да покажете силата на мозъка си и да извършите нужните ви заключения.

12.00 - 18.00 ч. - Работа в името на другите. Подпомагане на духовно израстване.

18.00 - 00.00 ч. - Вечер за уединение, фантазии плануване на далечни цели и персонален ангел пазител, медитация и уединение.

Съдбовно предписание: Вярата е основа за промяна към добър живот!

Мото: Доверявам се на невидимите си водачи!

Позитивно одобрение: Днес слагам начало на най- положителната демонстрация в живота ми в настоящо и бъдеще време!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР