Предстои да преживеем остатъка от активен, социален месец, с ограничени

...
Предстои да преживеем остатъка от активен, социален месец, с ограничени
Коментари Харесай

7 критични дни предстоят до края на август

Предстои да преживеем остатъка от деен, обществен месец, с лимитирани благоприятни условия за развиване на бизнес и трайни достижения. Активират се обществени проблеми, както и възбрана за честното им позволение.

Основният акцент на този интервал е санкции по пътищата, демонстрация на непочтеност, нищо не се оправя и не се ръководи както би трябвало, ненормално случване, пречки, неспазване на правила.

Започват: нечестна социална игра, пожари, липса на шанс в сериозни обстановки, боязън, суматоха, утежняване на здраве при хронично болните като: бъбреци, кости, отделителна система, мускули.

Превенцията е отмора на море и съблюдаване на правилата, че нищо не е наложително, съблюдаване и на правилото за умерената златна среда.

Критични дни – 19, 20, 24, 25, 26, 28, 29: водят до проблеми, санкции, произшествия, инфаркти, кавги, разправии, кавга, интриги, работата не върви, преместване, делба, злоба, отменяне, завист.

Да не се стартира нищо ново, покупки, сключване на контракти и други

Най-благоприятни дати за месеца - действия свързани с моторни транспортни средства, пазаруване на кола, регистрация, промяна на номер, издаване на шофьорска брошура или чуждестранен паспорт, годеж или женитба в чужбина, духовни практики, молебствия за човечеството – 21, 30-ти.

Месечна прогноза за България: За да сме добре, би трябвало да се примирим със ориста и това, което ни е обещано свише. Да не желаеме друго от света и да не го взимаме. Хората и политиците да разчитат на себе си. Световната нумерологична карта демонстрира, че не е миг за решение на въпроси в този момент за положителното в бъдеще.

За родените на 1, 10, 19, 28-мо число.

Всички хора от тази група следва да преживеят кармичен месец при път на живота 5. Период за проблем, пречки, компликации или здравословно тестване. Препоръчва се да внимават на път, да съблюдават разпоредбите, в противоположен случай претърпяват санкции и наказания. Не е миг за ръководство и оправяне на случили се събития. Най- сериозни дни- 19, 28. Лечебен код -37! Мото: Аз съм здрав и признателен!

За родените на 2, 11, 20, 29-ти.

Предстои да преживят сериозен месец при път на живота 6. Аспекта провокира сърдечни проблеми, любовни разочарования, разлъка, интриги. Повишават се страстите и чувствителността. Повишено внимание при шофиране! Лечебен код 390. Мото: Божествената сила и поддръжка са постоянно с мен!

За родените на 3, 12, 21, 30-ти.

Предстои да преживеят месец с път на живота 7.Период за реализиране на далечни цели, пътувания в чужбина, основаване на съвършен дом, развиване, приемане на повече от предстоящото. Мечтите са позволени, реализират се, само че за сметка на изолираност или самотност. Постижения със лични старания.Мото: Аз знам, че мога да създавам чудеса в живота си!

За родените на 4, 13, 22, 31-ви.

Тази група хора следва да преживеят месец с път на живота 8, който ги слага пред фамилно тестване, компликация и устойчивост до край. Всичко се подрежда най-после, след очакване, само че както би трябвало. Задължително е персонално да се довършат всички стартирани инициативи. Поражда се напрежение, грижи и задължения в името на фамилията, които водят до добър резултат. Назрява споразумяване на имотни въпроси. Мото: Аз съм убеден постоянно и за всичко!

За родените на 5, 14, 23-ти.

Преживяват месец с път на живота 9. Период за фамилни празници, море, посетители, извършване на задания, трайни капиталовложения, налагане в работата. Препоръка – отстоявай мислите и концепциите си, ще спечелиш. Наложително прекарване на компликация, която минава напред, устоявам в името на идея или обществено състояние. Семеен месец за извършване на покупки и софра. Родените на 23-ти имат оптимален интервал. Мото: Животът ми оказва помощ във всички посоки!

За родените на 6, 15, 24-ти.

Предстои да преживеят кармичен месец с път на живота 1. Активира се възбрана за персонално благополучие, не съм щастлив(а) каквото и да ми оферират, вътрешно неодобрение, заставям се да приема макар, че не ми харесва и знам, че не ми носи положително. Пречки и пречки при ново начало, започване, потегляне. Мисли и интуиции за невероятно случване. Лечебен код 379. Мото: Приемам всичко с признателност!

За родените на 7, 16, 25-ти.

Преживяват кармичен месец с път на живота 2, за наложително преместване, разлъка, друга работа, делба и разногласия, злоба, завист, отводи, казване на “не “, отменяне. Труден месец за случване без логическо пояснение. Подходящ за отмора на море без работа и задължения. Мото: Променям мислите си, с цел да трансформира живота си!

За родените на 8, 17, 26-ти.

Тази група хора следва да преживеят месец с път на живота 3, който при някои от тях ще донесе справяне със фамилни проблеми, наложителна психическа устойчивост, само че и нови запознанства за партньорство за необвързаните, като и развиване. Положителен месец, само че недава благоприятни условия за решения до край. Мото: Продължавам да се движа към триумфа!

За родените на 9, 18, 27-ми.

Месец с път на живота 4. Период за прекарване на ремонт, проблем на място, болест, неодобрение, търсене на себе си и блуждаене. Период за фамилно несъгласие и изтърпяване на недоволства. Лечебен код – 137. Мото: Проявявам съчувствие!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР