Предстои да бъде извършена аутопсия, която да потвърди причините за

...
Предстои да бъде извършена аутопсия, която да потвърди причините за
Коментари Харесай

Откриха тялото и на 46-годишния хасковлия, издирван от 13 юли

Предстои да бъде осъществена аутопсия, която да удостовери аргументите за гибелта на хасковлията. По информация на Haskovo.net тялото е намерено в околност, която избавителните отряди и преди са обхождали. 

Златко Дерменджиев изчезна при обичайна си разходка в лесопарка " Кенана ". За последно беше забелязан на 13 юли във вилната зона в региона на Кекличево стопанство. Записи от видеокамери демонстрираха по какъв начин върви в посока към язовир " Клокотница ", а по-късно - пешком към Кенана до язовир " Сивата вода ". 

Семейството му разгласи парична премия в размер на 30 000 лева за този, който го откри жив. 

" Той няма душевен или здравословни проблеми. Просто беше по-пълен и искаше да отслабне. Не знам какво се е случило. Той просто изчезва. Имаше телефон с интернет карта, тъй като не живее в България ", сподели сестрата на Златко - Валентина Дерменджиева, представена от bTV. 

За намирането на 46-годишния мъж бе подхваната огромна акция с присъединяване на полиция и доброволци. Преди дни на място отиде и аварийно-спасителният екип от Перник, а от през вчерашния ден сутринта в обходждането на терените северно и северозападно от Хасково се включиха и военнослужещи. Периметърът на търсенето през вчерашния ден бе уголемен. 

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

На 26 юли 24-годишният Димитър Малинов от Стамболийски, който бе търсен в продължение на седмица, бе немерен, пребит до гибел. Тялото му бе намерено от криминалисти от Пловдив, заровено близо до мястото, където младият мъж е забелязан за последно.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР