Предстои да бъдат водени разговори дали ще се явяваме с

...
Предстои да бъдат водени разговори дали ще се явяваме с
Коментари Харесай

Михал Камбарев, ПП: Предстои да бъдат водени разговори дали ще се явяваме с БСП и ДБ заедно

Предстои да бъдат водени диалози дали ще се явяваме с Българска социалистическа партия, " Да, България ", или настрана. Добрата вест е, че стана ясно кой от коя страна на бариерата играе. Това съобщи депутатът от " Продължаваме промяната " Михал Камбарев в ефира на " България заран " по Bulgaria ON AIR.

" С съдружните си сътрудници имаме доста добър диалог - нямаме проблеми с Българска социалистическа партия и " Демократична България ". Проблемът беше с Има Такъв Народ - когато създадем нещо извънредно или пипнем, където не би трябвало, те се дърпат``, разясни той.

В отговор на въпрос какви стъпки ще подхващат, до момента в който към момента са на власт, депутатът разясни, че ще бъде стартирана процедура за избор на нов ръководител на Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР).

Според Камбарев разпускането на Народното събрание и оповестяването на дата за предварителните парламентарни избори крият сериозен риск да загубим средства по Плана за възобновяване и резистентност.

Относно програмата на " Продължаваме промяната " за възможен идващ кабинет, депутатът бе безапелационен, че ще работят по към този момент откритата такава - прекъсване на корупционните детайли и пренасочване на средствата към развиване и повдигане на стопанската система.

Можем да вършим смяна там, където с сътрудниците гребем в една страната. В Министерство на регионалното развитие не се случиха доста промени. Другото място, където не успяхме да създадем промени, е правосъдната промяна, установи той.

Депутатът счита, че " Продължаваме промяната " още веднъж ще бъде първа политическа мощ на идните избори. Той сложи оценка 10 по шестобалната система на държавното управление за всички старания и размер работа. За свършената работа той оцени сътрудниците си с 4,5.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР