Предстои братоубийствена битка във Фермата.Един силен участник отпадна от Фермата и

...
Предстои братоубийствена битка във Фермата.Един силен участник отпадна от Фермата и
Коментари Харесай

Братоубийствена битка във Фермата, след като видяха сметката на Сергей

Предстои братоубийствена борба във Фермата.

Един мощен участник отпадна от " Фермата "  и се сбогува с фантазията си да вдигне над главата си чека от 100 000 лв.. Петима амбициозни играчи пък съумяха да се доберат до финала на 8 декември, когато най-сетне ще стане явен огромният победител в риалитито.

Дизайнерът Сергей беше изпъден на метри от развръзката след изтощителна борба сред " Елбетица "  и " Канатица ", в която алените паднаха и бяха принудени да се разделят с един от своите, съобщи Блиц.

" Аз моите награди и борби съм си ги взел в живота. Надявам се в предаването да съм бил добър образец ", сподели той, откакто съотборниците му гласоподаваха против него.

В идващите дни останалите трима участници от " Канатица "  ще би трябвало да се „ самоизядат “ между тях. Сблъсъците ще бъдат тежки, тъй като ще бъдат не просто сред съперници, а сред хора, които се трансфораха в другари.

Днес на двубой излизат земеделецът Кенан и учителката Теди. Един от тях ще бъде отстранен, а спечелилият ще се изправи против футболиста Коко. Резултатът от конфликта ще дефинира финалиста на " Канатица ".

" Предстоят ни братоубийствени борби, само че ги одобряваме метафизичен ", разяснява спортистът.

" Елбетица ", които завоюваха последния екипен отдел, пък непосредствено се изстреляха в " комплект "  на финала. Балерината Мартина, продавачката на цветя Еми, студентката по право Линда, сервитьорът Андрей и земеделецът Георги се разплакаха от наслада и се прегърнаха откакто стана ясно, че след три месеца борби и тежък селски труд са стигнали заветната цел.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР