Предстои Апелативният съд да прецени дали жената ще бъде върната

...
Предстои Апелативният съд да прецени дали жената ще бъде върната
Коментари Харесай

Поискаха съдът да върне в ареста Габриела Славова, още един ексдепутат се оплака от нея и майка й

Предстои Апелативният съд да реши дали дамата ще бъде върната назад в ареста.

В началото на седмицата Габриела бе освободена под домакински арест, като посочения от съда претекст беше нуждата да се грижи за дребното си бебе.

От задържането на двете дами обаче двете деца на Габриела са дадени на майката на починалия Пейо Пеев. Освен 4-месечното бебе, за чието бащинство претендира Велико Минков, обвинената има още едно дете на 6 години, чийто биологичен татко е убитият мъж.

Обвинението против Габриела Славова и Красимира Трифонова е за това, че съзнателно са умъртвили 44-годишния мъж, който е седял на шофьорското място в лек автомобил. Причината за гибелта е удушаване, показват проверяващите. Автомобилът с натрупа на убития бе открит леко опожарен в гориста околност, в региона на Витоша, по пътя за хижа " Алеко ".

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че са разширили следствието с лица от обкръжението на двете дами.

Междувременно претендиращият да е татко на второто й дете ексдепутат Велико Минков разгласява като в своя фейсблук профил съобщение-клетва от майката на Габриела - Красимира Трифонова , видя Dir.bg. То му е изпратено на 8-и януари.

" Казвам го напълно отговорно: случилото се би трябвало да тежи на съвестта на роднините на Красимира, които месеци наред отказваха да търсят наложително лекуване, макар че знаеха, че има потребност от такова и по закона за здравето имат такива пълномощия да го изискат.

Послепис: А цяло външно министерство не вижда или не се интересува, че умопобъркан върви измежду тях и е на много виновна служба. Защо ли? ", написа Минков.

А в мненията добави: " домът на Красимира е посипан с икони, а те двете с Габриела са обиколили значително манастири през последните месеци (по на Пейо сведенията). Габриела даже пристигна няколко пъти в същата протестантска черква в София, в която вървя и аз.

Всеки с малко повече опит в живота е виждал най-малко един умопобъркан, който проклина и вика " амин "

Това са известия от Красимира към мен от 08.01.2024 " и разгласява трикратно изпратеното от Трифонова до него обръщение: 

  Снимка: Facebook профил на Велико Минков

С шокиращи изказвания и фотоси се включи и комшия на двете дами - някогашният народен представител от " Възраждане "  Владимир Павлов . Той разгласява с своя фейсбук профил следното:  " Запазих безмълвие няколко дни след скандалният случай с двете садистки умъртвили / удушили 44 година мъж в София и по-късно създали опит да го възпламенят в колата му, с цел да заличат следи...

Е, оказа се, че след починалият към този момент Пейо (Бог да го прости), аз съм вторият най-пострадал и унизен човек в България от троицата Красимира Трифонова (майката), Габриела Савова (дъщерята) и баба Тона Трифонова...

По неведоми дълги връзки (който бързо разплетох) и пипала, тез три кокони бяха настанени в общинско жилище на първа линия до морската градина в Бургас и в тяхна чест бе осъществен цялостен ремонт за сметка на бургаският бюджет от близо 30000 левчета, по тяхни хвалби...

И по този начин се оказахме комшии с тях врата против врата. Както се поставя за новодошли, без да ги познавам изобщо, предложих да им оказа помощ с качването на багажа и мебелите. Така се срещнах и с починалия Пейо, с който двамцата пренесохме и качихме всичко без дори и те да оказват помощ. Веднага ми направи неприятно усещане тъщата Красимира, която се изживя на главатар и стартира да ми разпорежда кое и какво да нося, все едно съм й задължен и някакъв прислужник... Трите по този начин и не пипнаха и една чантичка. Уморен след през целия ден носене, дори не ми споделиха и едно благодаря... Но, странното бе, че до края на деня към този момент бяха сложили връх да се скарат с съвсем всички жители на блока.

Друго, което тогава ми направи усещане е за свръх скъпият нов бус Мерцедес, тогава на стойност над 120000 лв., с който се придвижват, пък настанени в общинско жилище като нуждаещи се? Как стават тия работи, ще ви опиша в идващ пост...

Тук качвам фотоси по какъв начин майката Габриела Савова - Началник отдел Превенции на детските наркомании и така нататък в Община Бургас третираше детето си... голо без гащи, босо да върви и носи ботушите си ноември месец, нали грижовна майка... по този начин сподели съдът и я пусна на независимост... още тогава трябваше да ми светне лампата, че тия не са в ред с главите, само че за другите премеждия, тъжби, каузи и така нататък с които ме тормозиха години отново в различен пост, че стана дълго! ", написа Павлов и разгласява фотоси на детето и майка му: 

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР