Представяте ли си в Германия на генерал от СС внукът

...
Представяте ли си в Германия на генерал от СС внукът
Коментари Харесай

Христов: Представяте ли си в Германия внукът на генерал от СС да бъде издигнат за кмет на Берлин?

Представяте ли си в Германия на военачалник от Секретен сътрудник внукът му да бъде повдигнат за кмет на Берлин, попита водачът на Съюз на демократичните сили за Васил Терзиев

Да, държим на това съдружно съглашение. За да има съгласие, би трябвало да има диалози. Ние няма да успеем в границите на 1-2 часа да разгадаем несъгласията - това съобщи водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов пред Българска национална телевизия.

Би било добре да имаме нещо като документ, без на назоваваме по какъв начин ще се споделя той, ние държим да е съдружно съглашение, да бъде в детайли, изясни той.

Той изрази подозрение, че България ще има късмет от 1 октомври да се причисли по въздух към Шенген, в случай че държавното управление не е постоянно, а служебно.

Беше декларирано, че има потребност от ръб по номинациите за да се изберат най-подходящите ръководители на регулаторите. Разговарях с сътрудник от Политическа партия, който сподели, че ние желаеме да изберем шефове на регулаторите за 5-7 години, само че не е сигурен дали държавното управление ще изкара мандата си, описа Христов.

Относно разногласието в обединението за шефа на Българска народна банка, той изясни, че влизането в еврозоната не зависи единствено от гуверньорът на Българска народна банка, а и от държавното управление и партиите в Народното събрание.

Те се пробват да узорпират всички властови позиции, съобщи водачът на Съюз на демократичните сили и даде още един образец - двете кандидатури за еврокомисари. Той обърна внимание, че Политическа партия не са се явявали на избори за Европейския парламент, а ГЕРБ са част от най-голямата партия там, както и че от там желаят България да прати жена, а от ПП-ДБ оферират мъж.

Беше казано, че в случай че имам предложение за присъединяване в изпълнителната власт, те би трябвало да бъдат гледани първо от вътрешна комисия пред нас, а след това да са показани на Мария Габриел, изясни той по отношение на думите на премиера акад. Николай Денков от по-рано през днешния ден, че вицепремиерката е подложена на огромен напън от ГЕРБ.

За какви се считат да мислят, че всичко принадлежи на тях?, попита водачът на Съюз на демократичните сили.

Той разяснява и предстоящата кандидатура на Политическа партия, Демократична България и " Спаси София " за кмет на София Васил Терзиев.

Силно алена, тъмночервена, потомък на Държавна сигурност по дядова, чичова и бащина линия, и аз съм доста любопитен по какъв начин десните хора, с които ние дълги години бяхме дружно, а в следствие се разделихме на Съюз на демократичните сили и ДСБ, ще посегнат към тази кандидатура, в случай, че приказват за лустрация и в този момент. Представяте ли си в Германия на военачалник от Секретен сътрудник внукът му да бъде повдигнат за кмет на Берлин?, попита той.

В 19,00 часа през днешния ден ПП-ДБ ще показват претендента си за кмет в столицата и лидерът на листата за общински съветници.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР