Представяте ли си как би изглеждал магазин, разположен на над

...
Представяте ли си как би изглеждал магазин, разположен на над
Коментари Харесай

Не всеки може да пазарува в този магазин

Представяте ли си по какъв начин би изглеждал магазин, ситуиран на над 90 метра от земята, в обятията на стръмна канара? Магазин Cliffside Shop е отворил своите " порти " на канара, наречена Бастилията, в държавен парк " Елдорадо Каньон ".

За страдание обаче, би трябвало да сте умел и дипломиран катерач, с цел да стигнете до него и да си напазарувате.

Магазинът е основан от 37.5 Technology - компания, която основава облекло, способно да контролира температурата на тялото и да отстрани отблъскващата миризма на пот.



Представителят на компанията Кристи Райдек декларира пред Travel & Leisure, че концепцията за магазина идва от рекламната организация на компанията WIP.

" Имаме доста чиновници, които се катерят... WIP създаде интелигентна концепция (за магазин), който е далечен като достъп, а не географски ", споделя Райдек.

Магазинът идва в отговор и на проектите на управляващите в региона да анулират статута на народен монумент на Елдорадо каньон.



Тъй като главната цел на компанията е да увеличи екологичното и културно схващане на хората, всички артикули в магазина са безвъзмездни за алпинистите.

А Колорадо несъмнено е идеалното място за построяването му. Заради изменчивото време в региона алпинистите не всеки път в положение да предположат какви уреди за нанагорнище ще им бъдат нужни.

Асортиментът на магазина е селекциониран от един от най-опитните катерачи и вицепрезидент на компанията Дейв Биуотър.

Източник: Profit.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР