Представяте ли си, че съществува жена, която е взела само

...
Представяте ли си, че съществува жена, която е взела само
Коментари Харесай

Груба грешка: Жената, която изгуби милиарди от развода си

Представяте ли си, че съществува жена, която е взела единствено 500 $ при бракоразвод и се е отказала от всевъзможни искания към компанията на някогашния си брачен партньор? На всичкото от горната страна тя е траяла да го гледа по какъв начин се трансформира в милиардер и даже в четвъртият най-богат човек на планетата. 

В ефира на,,На кафе ” по NOVA Георги Блажев описа любопитната история. Нанси Уилър е една американска дама, която през 1977 година подписва брак с тогава безусловно незнайният Лари Елисън, който учи за лекар, обаче в един миг му писва и споделя, че ще стане програмист. 
                             

Обаче, какво се случва? Той основава една компания, която се споделя Oracle и се занимава със събиране на данни в облак. 

Бившата брачна половинка на милиардера взима решение да се освободи от всички искове към компанията за бази данни на брачна половинка си единствено за 500 $ по време на бракоразводното дело. 

По това време обаче тя не е знае, че компанията ще експлодира и ще се трансформира в технологичен колос, който в този момент се прави оценка на над 300 милиона $. 
                             

Елисън и Нанси са женени общо единствено една година, преди да се откажат през 1978 година , като тя се съгласява да се раздели с компанията против такса от единствено 500 $. 

Според показателя на милиардерите на Forbes , Елисън към този момент е четвъртият най-богат човек в света с чисто положение от 107 милиарда $ след триумфа на Oracle, како преди този момент е бил в борда на шефовете на Tesla. 

 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР