Представяният като заместник-ръководител на военно-гражданската администрация Кирил Стремоусов съобщи за

...
Представяният като заместник-ръководител на военно-гражданската администрация Кирил Стремоусов съобщи за
Коментари Харесай

Мощни взривове разтърсиха центъра на окупирания Херсон /видео/

Представяният като заместник-ръководител на " военно-гражданската администрация " Кирил Стремоусов заяви за " Интерфакс ", че една от ракетите е попаднала в постройката, до момента в който в нея тече заседание на ръководителите на администрацията и окръзите.

 

Украинската " Суспилне " написа за гърмежи в Херсон, като се базира на собствен сътрудник. В разнообразни канали в " Телеграм " също се популяризират първи фрагменти от улиците на Херсон след гърмежа.

 

Държавната организация УНИАН също оповестява за гибелта на служителя на окупационната власт. Засега няма удостоверение от украинска страна за нанесения удар (но се показва, че Русия към този момент е обвинила украинската армия). Говорителят на Одеската регионална администрация Серхий Братчук е представен с думите, че врзивовете евентуално са станали наоколо до постройката на администрацията, само че в региона на Апелативния съд.

 

Първоначално бе представен боен сътрудник, съгласно който може да е избухнал гърмеж в помещение, където е кабинетът на самия Стремоусов.

 

Русия управлява Херсонска област, а Украйна разгласи началото на контраофанзивата на юг в края на предишния месец. Засега резултатите от настъплението забележими в друга интервенция - на североизток, в Харковска област.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР