Представянето на Ювентус от началото на сезона е меко казано

...
Представянето на Ювентус от началото на сезона е меко казано
Коментари Харесай

Какво се случва с Ювентус?

Представянето на Ювентус от началото на сезона е меко казано едва. Медиите в Италия обаче не устояха след снощното показване на италианския първенец в дуела с Барселона и най-сетне започнаха с рецензиите към момчетата на Андреа Пирло. Като че ли, до момента бяха снисходителни и търпеливи към новият старши треньор на " бианконерите ".

Барселона завоюва с 2:0 в Торино, а домакините, които още веднъж бяха без Кристиано Роналдо, безусловно ги нямаше на " Алианц Стейдиъм ", разясняват спортните издания на Ботуша.

Местният торински " Tuttosport " излезе със следния въпрос към своите читатели: " Някой виждал ли e Юве въобще? ".

Други два колоса в спортната италианска преса, каквито са " Corriere Dello Sport " и " La Gazzetta " написаха подигравателни заглавия, от вида " Юве е в засада ", иронизирайки трите анулирани гола на " Старата госпожа " в дуела.

Напрежението към Андреа Пирло се ускорява след всеки слаб резултат на тима, което се случва съвсем всяка седмица от началото на новата акция. Прогнозите са, че маестрото няма да успее да се задържи на поста си до края на календарната година и, че още зимата ще се търси негов заместител. Феновете на Юве пък към момента са със смесени усеща към назначението му за този пост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР