Представянето на предстоящия Samsung Galaxy S21 Ultra ще се случи

...
Представянето на предстоящия Samsung Galaxy S21 Ultra ще се случи
Коментари Харесай

Какво ще ни предложи Samsung Galaxy S21 Ultra

Представянето на идния Samsung Galaxy S21 Ultra ще се случи след към месец, само че към този момент съвсем всички секрети към модела са разкрити.
 Samsung Galaxy S21 и по кое време ще се появи новата серия смарт телефони
Новите Samsung Galaxy S21 модели идват по-рано

Какво да чакаме от моделите

Тази седмица WinFuture разкри съвсем всичко, което бихме желали да знаем за новия флагман, който се обрисува като много мощен и разнороден смарт телефон.

Както постоянно, започваме с това, че ще забележим един още по-добър екран с резолюция от 3200 х 1440р и забележителна осветеност от 1600 нита.
 Снимка 510360

Дисплеят, несъмнено, ще предложи 120Hz периодичност на освежаване, която ще можем да оценим още повече поради наличието на S Pen, който по всяка възможност ще е част от телефона.

Очаква се дисплеят да е с диагонал от 6.8 инча и емблематичния за Samsung двустранно закривен екран.

Моделът ще разполага с 12GB RAM и към момента необявения Exynos 2100, а откъм място за данни ще можем да избираме сред вариации с 128, 256 и 512GB.
 Снимка 510362

Естествено, една от най-вълнуващите характерности на S21 Ultra е камерата, която ще разчита на 108-мегапикселов датчик с f/1.8 бленда и оптична стабилизация.

Към него от Samsung са добавили и шиокоъгълен датчик, както и още два датчика, с помощта на които телефонът би трябвало да има така наречен Space Zoom, който видяхме и предходната година.

Максималната резолюция за видео фрагментите ще е 8К при 30FPS, само че ще можем умерено да снимаме и с 4К резолюция при двойно по-висока скорост.
 Снимка 510361

Важно да е отбележим, че 40-мегапикселовата селфи камера също се обрисува много способна и сигурно ще е повече от приемлива за видео диалози и срещи.

При всички положения става въпрос за премиум устройство, което ще ни предложи както мощта, присъща за Galaxy S сериите, по този начин и разнообразието и заниманието, които осигуряваше към този момент пенсионираният Galaxy Note.
 Samsung, Galaxy S21 и ще има ли зарядно и слушалки в комплекта
Ще имат ли зарядно и слушалки новите телефони на Samsung

Крачка в стъпките на Apple

Затова и е прекомерно оптимистично да чакаме, че S21 Ultra ще е измежду най-достъпните модели на пазара, като за момента се чака цената му в Европа да е от порядъка на 1300-1400 евро за модел със 128GB памет.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР