Представянето на новия смартфон на Епъл (Apple) ще се състои

...
Представянето на новия смартфон на Епъл (Apple) ще се състои
Коментари Харесай

"Епъл" представя новия "Айфон" на 12 септември

Представянето на новия смарт телефон на " Епъл " (Apple) ще се състои на 12 септември. За тази дата софтуерната компания е оповестила събитие, което ще се организира в нейната централа и на което ще бъде показан нов артикул. По данни на американското издание Wall Street Journal точно тогава ще бъде показан новият iPhone 8 ( " Айфон " 8).

Очаква се той да има OLED екран с размер от 14.7 см, което ще го трансформира в най-големия смарт телефон, създаван до този миг от компанията. Екранът ще заема цялата предна панелна част на телефона и няма да бъде отделян с разграничителни детайли по краищата. Най-вероятно телефонът ще се зарежда безжично.

Друго изобретение ще бъде неналичието на бутон Home, като функционалността му ще бъде изпълнявана от виртуален бутон, който ще бъде част от екрана. Новият телефон ще употребява и технология за различаване на лица, с цел да разпознава потребителите. По този метод ще отпадне сегашната, която дефинира притежателя на устройството посредством пръстов отпечатък.

Все още няма публична информация какъв брой пари ще коства новият артикул на компанията. По данни на американски медии най-вероятно цената му ще стартира от 999 $.

Освен новият iPhone 8 " Епъл " съвсем несъмнено ще показа и актуализирани версии на iPhone 7 и iPhone 7 Plus. Тexнoлoгичният гигaнт вeроятнo ще покаже и нoв смартчасовник.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР