Представянето на Григор Димитров на корта ни е също толкова

...
Представянето на Григор Димитров на корта ни е също толкова
Коментари Харесай

Коя е новата Лолита на Гришо

Представянето на Григор Димитров на корта ни е също толкоз забавно, колкото и това какво се случва в персоналния му живот. И това е не от през вчерашния ден и през днешния ден. А хасковлията постоянно е свързван с разнообразни известни и красиви дами. Точно както се случи и в последните дни.
 Григор Димитров, коронавирусът и признанието на тенисиста за тежката битка с COVID-19
Григор Димитров за тежката борба с ковид

За физическите и психическите тествания

След като постави завършек на връзката си с Никол Шерцингер, родният тенисист не е обявявал, че има нова жена до себе си, макар че на няколко пъти бе засичан в компанията на разнообразни дами. А последната спрягана за негова половинка е красивата рускиня Лолита Османова .

Всичко стартира на тенис шампионата във Виена. По време на срещата на Димитров с Даниел Евънс, дамата, която е щерка на съветския олигарх Елдар Османов, бе във ВИП ложата на корта дружно с мениджъра и физиотерапевта на родния състезател. Тя бе бързо разпозната в обществените мрежи, макар че носеше маска.

на Сеп 6, 2020 в 5:42 PDT

А наличието й измежду екипа на Димитров и поддръжката й за него незабавно породи въпроса какви тъкмо са връзките сред двамата. Конкретен отговор обаче едва ли ще получим скоро.

на Окт 20, 2020 в 12:59 PDT

25-годишната Османова към този момент има зад тила си един брак с милионер, траял едвам към година. Двамата с Гаспар Авдолян подвигат женитба за 10 милиона $ в Dolby Theatre в Лос Анджелис, където се раздават Оскарите, предава Tennis Tonic.

на Авг 20, 2020 в 6:22 PDT

Османова се подвизава като бизнес дама и работи в империята на своя татко. Междувременно е много дейна в обществените мрежи, а позирането пред обектива несъмнено е обичаното й занимание. От фотосите й разбираме пък, че обича да прекарва времето си в Монте Карло, където Гришо се е открил от няколко години.

на Сеп 12, 2020 в 11:12 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР