"Представянето на България като атрактивна дестинация за четири сезона трябва

...
"Представянето на България като атрактивна дестинация за четири сезона трябва
Коментари Харесай

Засилва се по летищата рекламата на България като дестинация за четири сезона

"Представянето на България като атрактивна дестинация за четири сезона би трябвало бъде предпочитано и засилено, изключително по време на българското председателство на Съвета на Европейския съюз. Надяваме се на по-засилена рекламна активност на летищата Варна и Бургас ". Това е декларирал министърът на туризма Николина Ангелкова, която е имала работна среща с Улрих Хеппе, основен изпълнителен шеф на "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт " АД /ФТСЕМ/, концесионер на летищата в Бургас и Варна, оповестиха от пресцентъра на Министерството на туризма.
Двамата са се обединили към концепцията, че страната би трябвало да работи интензивно за това да бъде разпознаваема, всесезонна дестинация, предлагаща качествени туристически услуги.
Главният изпълнителен шеф на ФТСЕМ е поздравил министър Ангелкова за позитивните резултати, които бележи българският туризъм последните две години. Отчитаме високи равнища на идващите пасажери, е отбелязал Хеппе.
"Министерството към този момент интензивно приготвя идващия летен сезон и занапред 5-звездни хотели за Лято 2018 са резервирани. Продължаваме да водим договаряния със международните туроператори ТУИ, "Томас Кук ", "Дер Туристик ", с цел да сложим доста добра основа за идващото лято ", е допълнила министър Ангелкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР