Представяне на нов кросовър от среден клас се състоя на

...
Представяне на нов кросовър от среден клас се състоя на
Коментари Харесай

Volkswagen анонсира нов кросовър в Китай – Tavendor

Представяне на нов кросовър от междинен клас се състоя на автомобилното ревю в Чънду - Volkswagen Tavendor. Новостта е построена на модулна платформа MQB с напречен мотор и главно задвижване на предните колела. Общата дължина на кросовъра е 4936 мм, ширината - 2015 мм, височината - 1756 мм. Размерът на междуосието е 2980 мм.

Tavendor има двуобемно тяло в бяло-черна цветова палитра: долната част е бяла; колоните, броните, праговете и стъклата са черни. Оптиката, остъкляването на задната част на каросерията и панорамният покрив са затъмнени. Предната оптика е образно комбинирана в един блок с радиаторната решетка.

Под капака има тънка лента от дневни светлини, която се простира над предните калници и вратите. Заслужава да се означи и истинският дизайн на предната ризница с черна мрежеста вложка.

Volkswagen Tavendor ще се предлага на пазара с 2,0-литров бензинов мотор с турбокомпресор в два разновидността на мощ: 186 или 220 к.с. Има единствено една алтернатива за скоростна кутия - роботизирана с двоен съединител. Задвижването е цялостно. Също по този начин на клиентите ще бъде препоръчана спортна версия на R-Line.

Серийното произвеждане на Volkswagen Tavendor ще стартира в края на 2022 година Производството на новия модели ще става в завода на взаимното дружество FAW-Volkswagen в Китай.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР