Представяне на документ за завършена , преболедуване на коронавирус или

...
Представяне на документ за завършена , преболедуване на коронавирус или
Коментари Харесай

В Турция искат COVID-сертификат и на кино, и за хляб

Представяне на документ за приключена, преболедуване на ковид или негативен тест е наложително условия, в случай че желаете да пазарувате – без значение дали става дума за артикули от първа нужда или сте тръгнали на шопинг терапия. Същите условия са годни и в случай че сте решили да посетите ресторант или кино, да вземем за пример.

Съседната страна стегна противоепидемичните ограничения още в края на месец август. От месеци както в огромните турски градове, по този начин и в по-малките, са построени специфични терминали пред входовете на комерсиалните обекти, през които всеки клиент минава, предоставяйки на чиновник своя документ. Процедурата е оптимално улеснена – чиновник сканира QR кода от мобилния телефон на клиента и резултатът се пресъздава след секунда.
 Ваксинирана 117-годишна жена от Турция победи ковид Ваксинирана 117-годишна жена от Турция победи ковид
117-годишна жена в югоизточна Турция прикани всички да получат имунизацията против ковид, преди да е станало прекомерно късно. Това се сл...

В близкия до границата с България Одрин работят същия режим, предава БГНЕС. Според данните на здравното министерство към 13 октомври повече от 112,94 милиона дози ваксини против COVID-19 са приложени като част от всеобщата акция за имунизация, стартирала в Турция на 14 януари тази година. Общо над 54,62 милиона души са получили първите дози ваксини, а към 46,61 милиона жители са изцяло имунизирани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР