Представяме Ви втората акция на инициативата Предай нататък!“ от проекта

...
Представяме Ви втората акция на инициативата Предай нататък!“ от проекта
Коментари Харесай

Акция за пролетно почистване „Предай нататък“ във Варна

Представяме Ви втората акция на самодейността „ Предай нататък! “ от плана „ Граждани на квартала “ на самостоятелното съдружие „ Български специалисти за районно развиване “, проведена взаимно със СУБ „ Украински дом “ – Варна. Тя е за пролетно разчистване на региона към Двореца на културата и спорта, където беше основан Кризисният център за бежанци от Украйна, и ще се организира на 15 април 2022 година от 17.00 ч. В нея ще вземат участие украински бежанци, които желаят да изразят своята признателност, че са приютени в морската столица. Предавайки нататък, те ще почистят и регионите към хотелите в околните курортни комплекси, където са настанени и в този момент са техен дом.



По традиция в дните преди Христовото възкресение в българските домове стартира огромно Великденско разчистване – на дома, на градинките, с цел да се посрещнат уместно идните празници Лазаровден, Цветница, Великден. И нашето предпочитание е да преобразим красиво средата, в която живеем и творим. Убедени сме, че в случай че всеки от нас го направи персонално и съобщи нататък, самодейността ще обиколи целия град и ще го усмихне.

Варна е нашият дом. Ние сме семейство. Направи ДОБРО! Преобрази и претвори средата, в която живееш и работиш! Започни от своето място и предай нататък!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР