Представяме ви няколко от здравословните съвети на проф. Мермерски, подходящи

...
Представяме ви няколко от здравословните съвети на проф. Мермерски, подходящи
Коментари Харесай

11 безценни съвета за здраве от проф. Мермерски за всеки ден

Представяме ви няколко от здравословните препоръки на проф. Мермерски, подобаващи за всеки ден.

Хранете се с елементарна, натурална храна, като плодовете и зеленчуците би трябвало да заемат 40-60% от храната. Те унищожават канцерогените в началната фаза на развиването им.

Проявете сдържаност в храненето и дъвчете постепенно. Откажете се от мазните, солените, рафинираните артикули, тъй като те форсират процеси като атеросклероза и стареене.

Предпочитайте картофи вместо самун. Те пречистват кръвта и унищожават киселините, работят срещу язви, гастрит и подкрепят смилането на храната. Печените картофи с обвивката предотвратяват разновидността на клетките, водеща до рак. Помагат при високо кръвно налягане, имат антивирусно деяние. Съдържат витамин С и скорбяла.

Пийте колкото се може повече течности, изключително размразена вода. Кислородът в нея е с 3 единици повече, което е по-добре за организма.

Бъдете в центъра на събитията , протичащи се към вас и в света. Така ще се поддържате в тонус. Не спестявайте от съня си, само че и не прекарвайте цялата заран в леглото.

Тренирайте паметта си с ежедневно четене и писане.

Всеки ден минавайте 10 км пешком или правете физически извършения, тъй като при ускорено дишане ще изхвърлите въглеродния двуокис от алвеолите. Упражненията ще ви освободят от напрежението и напрежението, което сте натрупали по мускулите и мозъка. Тялото ще стане по-еластично, ще имате лекост и ще спите добре.

Излизайте един път седмично в планината , където средата е стерилна, без болестотворни организми и с доста О2 в безусловно чистия му тип.

Пийте настойка от шипка. Няма различен артикул, който да съдържа толкоз витамин С, колкото шипката.

Не спорете яростно , тъй като това унищожава нервните ви кафези, които не се възвръщат.

Смейте се и се радвайте на живота. Изпитвайте удоволствието на секса и в никакъв случай не казвайте, че остарявате.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР